Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan finne ut om en Personal License Plate nummer er tilgjengelig

Personlig (eller "tomhet") platene er tilgjengelig i alle land, de fleste provinsene i Canada og i mange andre land rundt om i verden. De fleste som eier disse platene bruke dem til å sende en melding eller som en måte å annonsere sin virksomhet. I mange stater, er den eneste måten å finne ut om bokstaven-tallet rekkefølgen du ønsker er tilgjengelig ved å sende en søknad. Instruksjoner
en

Tenk på en bokstav-tallrekke som formidler budskapet du ønsker å kringkaste. I de fleste stater, er det maksimale antallet tall for slike plater sju, selv om noen stater tillater færre. Sjekk med din statens Motor Vehicle Department (online eller i person) for å finne ut hvor mange tall du kan bruke. Du bør tenke på flere variasjoner og være klar til å sende dem all grunn til populariteten av forfengelighet plater.
2

Gå online til statens Motor Vehicle Department nettside. Mange stater tilbyr en automatisert søk etter brev-nummer sekvenser. Hvis en slik tjeneste ikke er tilgjengelig på nettet, kan du besøke den regionale Motor Vehicle Department kontor.
3

Fyll ut søknadsskjema for å be om en personlig lisens plate. Skjemaet vil inneholde en boks hvor det vil be deg om å skrive i brevet-tallrekken (er) ønsket. Dette skjemaet er tilgjengelig på nettet i mange stater.
4

betale påmeldingsavgiften og trykk på send. The Motor Vehicles avdeling vil gjøre et søk for å se om den ønskede sekvensen er tilgjengelig. Hvis du sender inn skjemaet i person på kontoret, bør ekspeditøren kunne fortelle deg på det tidspunktet hvis den ønskede sekvensen er tilgjengelig. Resultatene kan ta et par dager for elektronisk innsending. Du kan endre din forespørsel hvis den ønskede sekvensen er allerede i bruk.
5

Samle refusjon av avgift hvis den forespurte brev-tallrekken er allerede brukt i staten. Returner til Motor Vehicle Department med din kvittering for å samle tilbakebetalingen. Hvis du arkivert skjemaet på nettet, vil nettstedet henvise deg om hvordan du kan samle dine refundert avgift. I de fleste stater, er det ingen grense for hvor mange ganger du kan sende denne forespørselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92788.html

Previous:
Next:

bilskilt