Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan erstatte en tapt Texas License Plate

Tapt eller skadet Texas bilskilt må skiftes så snart som mulig. Texas loven krever to bilskilt på bilen din. Unnlatelse av å etterkomme er en forseelse kostnad og lovbrytere straffes med bot. I tillegg til standard "Lone Star Texas" platene, er det en rekke akseptable spesialitet platene. Spesialitet plater kan reflektere faglig tilhørighet eller alma mater, militær status, støtte for veldedige organisasjoner eller organisasjoner, type kjøretøy og offentlig tjeneste eller landbruket sysselsetting. Du trenger:
License plate erstatning form (variabel)
gebyrer (variabel)
Vis flere instruksjoner
en

anskaffe den aktuelle lisensen plate erstatning skjemaet. Skjemaet for å be om utskifting av en standard lisens plate er VTR-60. Hver spesialitet lisens plate har en unik form. Skjemaer er tilgjengelige for nedlasting fra Texas Department of Motor Vehicles hjemmeside (se referanser). VTR-60 er også tilgjengelig på de fleste fylkesskattekontorene, andre former avhengig av etterspørsel og kanskje ikke være tilgjengelig
2

Fyll ut skjema.. Angi om du trenger bare lisens plate eller også registrering klistremerker. Ta med ditt fulle navn og kontaktinformasjon. Også indikere bilens året, merke og modell, og dens Vehicle Identification Number (VIN). Signere en erklæring som bekrefter opplysningene på skjemaet er korrekt, og at du bare vil bruke erstatning platene på den beskrevne bilen.
3

Bestem avgift for utskifting plate. Standarden avgiften er $ 5,30 per plate. En ekstra $ 1 er tiltalt for innbyggerne i et fylke med mer enn 50.000 innbyggere. Spesialitet platene er dyrere å erstatte. I gjennomsnitt, de koster $ 30 per plate. Tilpasning av platene er tillatt for en ekstra variabelt honorar.
4

Send det utfylte skjemaet og nødvendige avgift til din lokale fylkesskattekontoret. Kontorer er oppført i de fleste Texas telefonen bøker. Du kan også finne ditt lokale kontor ved hjelp av Texas DMV nettsted (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92837.html

Previous:
Next:

bilskilt