Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan bygge en License Plate

Etter å ha personlige plater som introduserer bileieren er blitt svært populært i dag i mange deler av verden. I noen amerikanske stater, trenger du bare å ha lisens plate på baksiden av bilen. Men de fleste biler er utstyrt med to lisens plate holdere - på baksiden og på forsiden av bilen. Siden det ikke er nødvendig å ha en lisens plate på fronten av bilen mange bileiere velger å lage sine egne personlige bilskilt som kan fortelle mye om bileieren. Det kan være lurt at alle skal vite at du er en filmstjerne, eller du elsker din hundevalp eller annen informasjon. Flere on-line uttak vil hjelpe deg å designe slike bilskilt. Du trenger
bilskilt
Computer
Internet Connection
Vis flere instruksjoner
en

Finn nettsteder som gjør bilskilt on-line. Eksempler på slike nettsteder er Auto Plater og Custom bilskilt (se Ressurser). Der kan du velge et alternativ for å se forskjellige prøver av lisensen avhengig av land og stat den kommer fra.
2

Klikk "bestillingsskjemaet" på Custom bilskilt nettside og du vil se en boks hvor du kan sette inn din personlige melding som kan være så lenge som 10 tegn inkludert mellomrom. På bunnen av en side, vil du se en boks for å angi din delstat eller provins.
3

Skriv ut skjemaet, som du vil se, fyll det med din personlige informasjon og sende den med sjekk eller kontanter til adressen oppgitt på nettstedet. Hvis du bor i USA eller Canada, vil kostnaden per plate være $ 24,95, inkludert frakt. For utenlandske forsendelser, må du legge til $ 15 per bestilling.
4

Vent til plate å ankomme. Det vil ta fem dager for amerikanske delstaten plater eller kanadiske provinsen plater som skal leveres hvis platene er på lager og betales kontant, sertifisert sjekk, postanvisning eller kredittkort. I tilfelle bilskilt at du har bestilt er utsolgt, vil du måtte vente to eller tre uker før de kommer hvis du er amerikansk eller kanadisk bosatt. Utenlandske levering vil ta tre av fire uker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92848.html

Previous:
Next:

bilskilt