Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik gjenoppretter Auto bilskilt

Bilskilt er en integrert del av bilens historie og kan være den perfekte gave til solfanger eller eiere av klassiske biler. Den første staten i USA til å utstede en lisens plate var Massachusetts i juni 1903. Platen er nummerert "1" og familien av den opprinnelige eieren holder registreringen aktiv. States designe sine egne bilskilt og de noen ganger endre utformingen gjør forskning et must for å sikre ektheten av restaurering din. Du trenger:
Hansker
Paint stripper
Stålull
Tenger
Hammer
Duct tape
Newspaper
Towel
Paint
Liten pensel
Vis flere instruksjoner
en

Forskning kodene i samme år som bilen til å oppdage hva som er autentisk. Gjøre oppmerksom på farger og eventuelle markeringer.
2

Visit bil show og loppemarkeder for å kjøpe en gammel lisens plate.
3

Følg instruksjonene på maling stripper for å fjerne maling og rust fra platen. Bruk stålull forsiktig for å fjerne eventuelle gjenværende rust.
4

Bruk tang til å rette eventuelle bøyer langs kanten av platen og fjerne eventuelle skjevheter ved å bøye plate med hendene. Forsiktig hamre platen for å fjerne skrukker, men lå et håndkle over platen først for å unngå å forlate hammer merker.
5

Påfør etsning primer til plate etter produsentens anvisninger. Primeren vil bindingen med metall slik at platen for å beholde maling.
6

Påfør spray maling ved hjelp av flere strøk for å dekke hele koden. La malingen tørke mellom hvert strøk. Male tallene og eventuelle detaljer for hånd med en liten børste holde de opprinnelige fargene på plate er maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92831.html

Previous:
Next:

bilskilt