Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan skrive ut Plastic bilskilt

Plast bilskilt ser ut som sine virkelige, metall kolleger. Mens ved lov, ekte bilskilt må plasseres på ryggen og i noen stater foran på bilen, er plast bilskilt brukes som forfengelighet plater i biler og lastebiler. De er ofte plassert i bakvinduet og brukes til å vise frem pene bakgrunn bilder og meningsfulle utsagn. Du trenger
License plate skisse
grafikk program
Bakgrunn bilde
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Sketch ut en plate utforming på papir. Bruk en linjal for å skissere plate dimensjoner. Standard størrelse på en lisens plate er 6 av 12 inches. Sjekk din statens Department of Motor Vehicles for eventuelle restriksjoner på bruk av forfengelighet plater i bilen.
2

Velg et firma på nettet som lar deg laste opp et design-fil og vil skrive ut lisensen plate for deg basert på design. Kontakt kundeservice for å finne ut instruksjoner og krav for å sende din lisens plate utforming fil. Skaff deg en konto eller filoverføring passord for å laste opp filen skal skrives ut. Mange bedrifter krever at du registrerer deg på deres hjemmeside første til å bruke deres filopplasting programvare.
3

Åpne en tom fil i et grafikk program som Microsoft Paint eller Adobe Photoshop. Still fildimensjoner til bredden og høyden som trengs for lisensen plate. Plukk tekst farge, digital bakgrunn foto og ramme. Velg en setning for forsiden av platen eller tekst å gå i plate grensen.
4

Lagre filen i formatet som kreves av print selskapet. De fleste skriver selskapene for bilskilt vil be om et design-fil med en høy nok oppløsning til utskrift, noe som er minst 600 punkter per tomme. Passende grafikk filformater som tilbyr høy oppløsning alternativer er TIFF, BMP og høy oppløsning Portable Document Format (PDF).
5

Gå til selskapets hjemmeside. Logg inn for å få tilgang til selskapets filoverføring programvare. Last opp din motivfil til selskapets filserver. Gjør eventuelle nødvendige justeringer etterspør slike, som filnavn, størrelse eller filtype. Med en tilstrekkelig utforming fil, vil selskapet være i stand print filen på en blank lisens plate.
6

Velg tykkelsen av plast og antall plater som skal skrives ut. Fyll ut shipping, betaling og fakturainformasjon til å betale de nødvendige avgifter for å skrive ut lisensen plate (r).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92846.html

Previous:
Next:

bilskilt