Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan sjekke om VINs er bra

Når du kjøper en tidligere eide bilen, er det viktig å få sine kjøretøy historie rapporten for å finne ut om bilen har vært involvert i en ulykke sammen med andre historie detaljer. Mange spesialiserte selskaper tilbyr disse rapportene inkludert Carfax, AutoCheck og DMV. Din tilstand avdeling av motorvogner kan også tilby bilen identifikasjonsnummer (VIN) sjekking tjenester. Instruksjoner
en

Finn VIN på bilen din. Det meste du kan finne det ved å se fra utsiden på dashbordet i førersiden. Sjekk også førersiden dør langs dørkarmen. Hvis du ikke finner det i noen av disse stedene, sjekk bilens forsikring dokumenter eller bilen tittel og registrering.
2

Kontakt state Department of Motor Vehicles og be om en VIN inspeksjon. Men husk at denne tjenesten ikke tilbys av alle statens DMV. For eksempel, i Oregon, kan du be om en VIN inspeksjon for $ 7, som i 2011. En DMV ansatt eller en tilstand Bilforhandleren skal komme og undersøke de fysiske komponentene i bilen for å sjekke om VIN på bilen stemmer overens med VIN eller den primære eierskap dokumentet eller tittelen.
3

Bruk en VIN inspeksjon selskap som Carfax, AutoCheck eller DMV.org. Disse selskapene vil belaste deg mellom $ 29,99 og $ 44,99 som i 2011 for å få en full bil historie basert på VIN.
4

Gå gjennom kjøretøyets historie nøye etter at betalingen. Et kjøretøy historie gir vanligvis informasjon om antall tidligere eiere, datoene da bilen ble solgt, sier den ble solgt, politi rapporter om ulykker, store ulykker og totale tap, ombygd vrak, berging titler og utløsning av kollisjonsputene, kilometerteller rollback sjekk. Det viser også dersom kjøretøyet har blitt oversvømmet, var av forsikring eller solgt på en auksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92857.html

Previous:
Next:

bilskilt