Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Personlig State Tag Ideas

Muligheten til å tilpasse din lisens plate, til tross for den ekstra kostnaden, er en som mange mennesker i USA har fulgt, fører til en mengde morsomme uttrykk, smarte forkortelser og til og med bilder og design i visse stater. Hvis du er interessert i å få en forfengelighet plate, tenke på hva formålet er: å gjøre bilen mer lett identifiserbare? Å få andre til latter? Da kan du være kreativ med dine ideer. Morsomme Forkortelser
p Hvis du har en favoritt ordtak eller uttrykk, vurdere forkorte det for en lisens plate. Tenk på merke og modell av bilen din for inspirasjon. For eksempel er XCUZE M3 ("Unnskyld meg") en søt forkortelse, men å sette den på en BMW M3 gjør det enda mer smart. En Mustang kan ha plate "1DFOAL" ("Wonderful") som en smart hyllest å gjøre sin. Tusenvis av forkortelser er potensielt tilgjengelig.
Skole eller team Tilknytning

Har du en spesiell forkjærlighet for din alma mater? Er du en rabiat sports fan eller ekstremt lojale til et bestemt lag eller sport? En forfengelighet plate er et perfekt sted å vise frem skolen eller team stolthet. Du kan bruke vanlig initialism av en bestemt skole (UO for University of Oregon) eller kanskje en cheer (GODUCKS, for eksempel). Disse ideene er spesielt nyttig i å få innenfor den lave tegn på noen statenes forfengelighet bilskilt.

Navn eller titler
p Hvis du er spesielt stolt av en tittel, forhold eller kompetanse av deg, kan det være lurt å sette det på din forfengelighet plate. Det første alternativet er en tittel, men du bør være oppmerksom på at noen mennesker tankene synes det er litt arrogant. For eksempel kan MRSCEO eller 10ISCHAMP gjenspeiler dine prestasjoner.

For noen mennesker, er en familiær sammenheng av spesiell betydning, det være seg som en besteforelder, ektefelle eller fosterforeldre. Hvis du er nær dine barnebarn, for eksempel, kan du prøve GR8GRDMA.

Slutt, kan det være lurt å sette ditt eget navn, først eller sist, på platen for å gjøre det virkelig personlig.

med gaver

En forfengelighet lisens plate er en vanlig og spesiell gave til en kjær. Du kan bruke platen for å feire, flatere, erte eller imponere. For eksempel, hvis du skulle overraske din datter med en ny bil på bursdagen hennes, kan du inkludere personlige koder som sier STDNTDRVR som en måte å rote det gøy. Eller som en Farsdag gave, kan du fornye din fars bilskilt og tilpasse dem med # 1DAD.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92798.html

Previous:
Next:

bilskilt