Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Ideer for personlig tilpassede bilskilt for Corvettes

For mange mennesker, Corvettes er kvintessensen amerikansk sportsbil. Noen spare penger over tid å ha råd til disse dyre muskelbiler, mens andre bruker år renovere og restaurere klassiske versjoner av dem. Hvis du har en ettertraktet Corvette, kan du vurdere å installere en personlig lisens plate å la verden få vite det er ditt. Du har mange forskjellige typer forfengelighet plater å velge mellom. Modell
p Hvis du har en spesiell Corvette modell, for eksempel en 1978 spesielle utgaven Silver Anniversary, eller et begrenset opplag Indy Pace Car Corvette, sørg for at personlig lisens plate kringkaster den til verden. Andre vesentlige modell typer som er verdig forfengelighet platene er vStingray og Mako Shark modeller. Du kan spille med modellnavn for å skape unike bilskilt. For eksempel, hvis du har en Stingray modellen bruker en lisens plate som sier "Stinger". Hvis du har en Mako Shark, kan du bruke "MAKO NO 1" eller "MY SHARK." Hovedpoenget er å arbeide med modellnavnet for å komme opp med unike lisens plate navn som innlemme både Corvette skille modell og din personlighet.
Generation

Mange Corvette entusiaster refererer til de forskjellige typer Corvettes med sin produksjon generasjon. For eksempel refererer C1 til den aller første Corvette som ble gjort mellom 1953 og 1962, mens C3 refererer til korvetter produsert mellom 1968 og 1982, ifølge Edmunds. Hvis du ønsker å imponere andre Corvette entusiaster med din kunnskap om din spesielle Corvette historie, vurdere å sette sin generasjon nummer, vanligvis bare to tegn, på lisens plate. Du kan sette ditt navn, kallenavn eller annen personlig stempel på de resterende fem lisens plate tegn.

Color

Corvettes er prangende sportsbiler som ofte dukker tilskuere 'hoder. De gjør det fordi de er raske og de kommer i en rekke klare farger. Faktisk, noen mennesker er selv i stand til spesielle bestille dem til å matche sitt universitet alumni farger. Hvis du har en lys eller unik farge, bruke den i din Corvette personlig bilskilt. For eksempel, hvis du har en candy apple red Corvette, bruker ordet "RED" i din forfengelighet plate. Hvis du har en lys gul Corvette, forkorte fargen beskrivelse til "YLW" i forfengelighet plate. Du kan koble fargenavn med flere typer ord, for eksempel navnet ditt eller "fugl", "gave" eller "baby". Hvis din unike fargen er en refleksjon av din kjærlighet til en bestemt høyskole eller idrettslag, bruke den i tallerkenen din navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92833.html

Previous:
Next:

bilskilt