Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Minnesota samleobjekt Plate Lover

samleobjekt platene er spesialitet bilskilt som er utformet for klassisk, eldre biler som sjåførene bruker som samleobjekter. I Minnesota, samleobjekt plater avvike fra standard-utgaven blå og hvite bilskilt. Delstaten Minnesota har visse regler og lover som gjelder samleobjekt plater. Type kjøretøy

Ifølge Minnesota kontor Revisor av vedtektene, må kjøretøyene oppfylle visse krav for å vise samleobjekt plater. Kjøretøyet må være minst 20 modell år gammel eller minst 10 modell år gammel, og med "en kropp eller motor stil som ikke er mer enn 500 ble produsert i eller importert til USA i noen modell år" og "som ble produsert etter 1935. "
Søknadsprosessen

Ifølge Minnesota lov, må en bileieren ønsker å søke om et samleobjekt plate sende inn en erklæring til staten som bekrefter hennes navn, navnet på personen som hun kjøpte bilen, merke, modell og år av kjøretøyet og bilprodusentens identifikasjonsnummer (VIN). Hvis bilen er 10-19 år gamle, må eierne også bekrefte at den oppfyller sjeldenhet kravene i første ledd. Bileiere må også oppgi at bilen er brukt som et samleobjekt og ikke til transportformål.
Plate Layout

Ifølge Minnesota lov, samleobjekt plater må inneholde tall, "Minnesota" og "Collector". Minnesota samleobjekt platene aldri utløpe, og platene har ingen dato eller år faner. Samleobjekt platene ikke må fornyes så lenge bilen eksisterer og er i Minnesota.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92805.html

Previous:
Next:

bilskilt