Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan sjekke Vehicle nummerskilt

Kjøre en sjekk på noens bil plate nummer kan være ulovlig hvis du ikke har legitime grunner. Førerens Privacy Protection Act (DPPA) sier de spesifikke grunnene til at et søk kan bli tillatt, inkludert: hvis du er utsatt for en hit-and-run eller trenger å verifisere informasjon for sysselsetting eller forsikring formål. Du bør gå gjennom denne loven før du prøver å utføre et søk. Hvis dine grunner ikke er i samsvar med loven, vil du ikke være i stand til å lovlig kjøre en sjekk på et kjøretøy plate nummer. Du trenger
Plate nummer
betalingsmåte
Vis flere instruksjoner
en

Ring staten politiet hvor kjøretøyet er registrert. Hvis grunnlaget for å kjøre en sjekk innebærer en forbrytelse eller en ulykke, vil du bli pålagt å fullføre en politianmeldelse. Avhengig av forbrytelsens art, kan politiet velge å gi deg den informasjonen fra sjekken eller ta rettslige skritt og gi deg råd til å ansette en advokat.
2

Kontakt Department of Motor Vehicles ( DMV) i staten der kjøretøyet er registrert. DMV vil ha poster på alle plate tall i den tilstanden.
3

Fyll ut et skjema. Mange stater har disse skjemaene tilgjengelig på nettet. Hvis ikke, be om et skjema fra DMV. Gjennom instruksene. Skjemaet kan kreve underskrift av en bedrift eller offentlig tjenestemann. Denne signaturen er å verifisere den juridiske grunnen som du trenger den nødvendige informasjonen.
4

betale vederlag. DMV vil kreve en avgift for å kjøre søket. Størrelsen på gebyret varierer fra stat til stat.
5

Få fakta. Hvis DMV føler at din forespørsel i samsvar med lov, vil den kjøre en sjekk og frigi resultatene til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92786.html

Previous:
Next:

bilskilt