Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Vanity Plate Ideer for Båtfolk

Vanity platene er de statlige bilskilt som er laget for et motorkjøretøy med bokstaver eller tall utpekt av eieren av kjøretøyet, ifølge Merriam-Webster. Platene vanligvis stave ord eller datoer som er humoristisk eller har betydning for eieren. De fleste statlige plater begrense deg til seks tegn, så det kan være utfordrende å gjøre dette arbeidet. Skipet forfengelighet plater formidle bilen eierens tanker om båtliv og nyter de syv hav. Humoristisk

Mange av forfengelighet plater sett på motorvogner er med humoristisk preg. Vittigheter og ordspill er ikke bare nytes av eieren av bilen, men av andre som går forbi.

Hi-C-4-me (høy sjø for meg) er en måte å beskrive stedet du ville som de fleste å være.

Open-C (åpent hav) er en annen måte å formidle din kjærlighet for båtliv.

Tie-1-on (Tie en på) taler til fortøyning av båten, men kan også være en morsom quip for å ha en for mye.

5 knop, 10 knop eller 15 knop ville vise din kjærlighet for nautiske miles i stedet for den tradisjonelle mph.

C-Cappy ( Sea Cappy) lar folk vet at du er kaptein på båten.

C boliger i r (Sea Dweller) er en annen lisens plate å si for en skipet.

C-Spray (Sea Spray) er en enkel båtliv sikt å finne ut.

H2O-Boss (Vann Boss) gir folk en idé om hvem som kjører båten på vannet.

Cap kid (kaptein Kidd) ville gi folk anelse om du er bare en gutt på hjertet mens på båten

C-Legs (Sea Legs) -. alle som noensinne har vært på en båt vet hvordan dette føles, og vet med en gang hva tallerkenen din betyr .
Distinguished

For noen som ønsker en mer fornem forfengelighet plate, kan du tenke på ordene som best beskriver din båtliv.

Anchor 1 , ville en Capt, en Sea, en Ocean, Ship ett eller båt en være en enkel lisens plate å gjøre ut. Disse etterlater liten tvil om hva du mener å si.

Seil, 4 Bells, 7 Seas, Sea-Guy, My Boat, My Ship, 4-Sails, 2-Sails og Sail By er mer direkte ordlyden for din lisens plate som vil forlate ingen tvil om at du er en skipet.
Aktiviteter

Båtliv kan være veldig avslappende alene, men de fleste som eier båter gjør en annen type aktivitet mens ombord. En forfengelighet lisens plate kan gjøre omtale av disse aktivitetene.

H2O ski, kontroll-in, Bait Me, hook-um, Mitt skip, og jeg fisker er noen eksempler på ordspill som snakker om båtaktiviteter.

Et annet valg du har er å ta en komplett ord, for eksempel fisk, fishy, ​​ski, troll, krabbe, torsk, bass eller agn, og sette nummer 1 etter det. Dette betegner du er nummer en på å gjøre denne aktiviteten

Du kan bruke et enkelt ord og sette 1-4-me på slutten for å skildre din kjærlighet til den aktiviteten du gjør mens båtliv, for eksempel:. Fish -1 til 4-Me (Fish en for meg) eller Bait-1-4-Me (Bait en for meg).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92796.html

Previous:
Next:

bilskilt