Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Funny Vanity Plate Ideas

Hvem har ikke funnet litt humor i forfengelighet bilskilt de øye blant kjøretøyene fartsovertredelse med på travle gater og motorveier. Si noe morsomt - et ordspill, en dobbelbetydning, en smart stavemåten - er ikke lett i syv tegn eller mindre, men her er noen ideer for å komme i gang. Funny Hobby-tema Plates
p Hvis du har en favoritt hobby eller idrett, prøve å komme opp med en morsom forfengelighet lisens plate basert på denne favoritt aktivitet. Du kan tenke på felles elementer av denne aktiviteten eller selv inne vitser du deler med venner som kan komme fra denne hobbyen, og bruk dem som inspirasjon for din forfengelighet plate. For eksempel, hvis du elsker å spille golf, kan du vurdere "TEEMAN", "Teetime" eller "SCHWING." Hvis du ikke har en favoritt hobby, prøv å bruke ditt yrke for inspirasjon. Det vil si, hvis du er en tannlege, kan din forfengelighet plate lese "IFLOSSEM." Noen ganger må du kanskje gjøre noe kreativt med skrivemåten av din lisens plate. For eksempel prøve subbing nummer én for "jeg", nummer fire for en "A" og nummer tre for bokstaven "E."
Internet setninger
< p> Internet lingo fungerer godt på forfengelighet plater, hvis du er kjent med nettsamfunn og tekstmeldinger som tvinger deg til å passe hele meldingen inn noen små tegn. Vurder å bruke en favoritt internett uttrykk eller en som du bruker ofte for tallerkenen din. Internett uttrykk som «OMG» (Oh my god), "LOL" (ler høyt) og "ROFL" (rullende på gulvet ler) er blant de mange valg. Prøv for eksempel "LOLATU" (ler høyt på deg) er lekent konkurransedyktig med andre biler på veien og lett for internett-savvy seere å forstå.

Kjendiser og tegn
med

Kjendiser er vanlige inspirasjon for forfengelighet plater. For eksempel har COOLPL8Z, et område som har et bildegalleri av morsomme bilskilt, en hvit Ford Bronco med platen "NOT OJ." Du kan også bruke tegn fra bøker, film og fjernsyn for morsomme ideer for lisens plate temaer, spesielt hvis du passer på et ordspill eller stave dem på interessante måter å passe mediet. Tenk på din favoritt bok eller film og velge et tegn eller tema for inspirasjon til tallerkenen din. For eksempel, hvis du liker Star Wars-filmene, kan din lisens plate lese "CAR Vader" eller "H4N SOLO" for å minne leserne av tegn "Darth Vader" eller "Han Solo."


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92795.html

Previous:
Next:

bilskilt