Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan lage Number Plate Registreringer

Tilpasse nummer plate (eller lisens plate) kan være så enkelt som å fylle ut et elektronisk skjema, og bruke et kredittkort til å betale. Nummerskilt kan lages ved hjelp av ulike alfanumeriske sekvenser og mange velger å ha en tilpasset nummer plate for å reflektere en personlig slagord eller navn. De alfanumeriske plater på forsiden eller baksiden slutten av en bil kalles nummerskilt (eller registrering plater) i Storbritannia og Europa, og bilskilt i USA og Canada. Instruksjoner
Instruksjoner
en

Finn ditt lands kjører myndighet hjemmeside eller en nærliggende gren.
2

Bestem hva du ønsker din nummer plate å lese eller si. Du kan velge en kombinasjon av bokstaver og tall for den tilpassede nummerskilt.
3

I USA, kan du tilpasse din lisens plate (også kalt en forfengelighet plate) gjennom statens avdeling av Department of Motor Vehicles (DMV). Søknader om forfengelighet plater kan bli funnet på nettet gjennom hver statens DMV nettside. Nettstedet har en søkefunksjon som lar deg sjekke om din ønskede lisens plate er lett tilgjengelig. En avgift er søkt om å kjøpe en forfengelighet plate og to eksemplarer av søknaden skal sendes inn til DMV med riktig betaling.
4

I Storbritannia, kan nummerskilt tilpasses gjennom Driving Vehicle Licensing Authority (DVLA) nettside. Du kan velge 10 alfanumeriske tegn og et raskt søk på sin hjemmeside vil gi deg beskjed om den valgte serien er tilgjengelig. Tilgjengelige nummerskilt auksjoneres via nettstedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92793.html

Previous:
Next:

bilskilt