Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan lage en License Plate Placard

De fleste amerikanske stater kan du tilpasse bilens bilskilt med egendefinert tema plater. Du har en rekke alternativer å velge mellom, men du må betale en ekstra avgift for disse forfengelighet plater. Du kan velge en bestemt kombinasjon av tall eller velge et bakgrunnsbilde til å gå med din lisens plate. Det er nødvendig å lære om de spesielle lover fastsatt av staten før du bestiller en plate slik at forespørselen ikke blir avvist. Instruksjoner
en

Åpne din statens Department of Motor Vehicles nettside. Hvis du ikke vet webadressen, åpne en søkemotor og skriv "DMV" ved siden av statens navn - for eksempel ". Massachusetts DMV"
2

Finn "bilskilt og plakater "informasjonsside på nettstedet. Det bør være et sted i nettstedet menyen. Hvis du ikke finner det, skriver du inn teksten i søkefeltet og trykk "Enter".
3

Lær om statens retningslinjer for forfengelighet og personlig plater. Vanligvis har du lov til å velge lisens plate temaer som støtter spesielle årsaker, for eksempel, "kurere brystkreft", "Boston Bruins /Youth Hockey" eller "Fish and Wildlife". Du kan velge noen av de eksisterende malene som tilbys av staten på nettstedet.
4

Sjekk tilgjengeligheten av din personlige tallkombinasjon. Du vil finne en side på statens DMV nettsiden for å bekrefte hvorvidt et visst antall, ord eller en kombinasjon av de to er tilgjengelig. (Se for eksempel Massachusetts 'side i ressursene nedenfor.) På denne siden skriver du inn nummeret kombinasjonen du ønsker og se om det er tilgjengelig.
5

Finn ut om din DMV nettsted tilbyr et nedlastbart program for å be om personlige plater. Last ned skjemaet og fylle det ut.
6

Besøk DMV i person og levere søknaden din. Etter at du gjør de nødvendige betaling, vil du motta et brev i løpet av en uke eller to å varsle deg om at platene er klar til å bli plukket opp. Når går å samle de nye platene, må du huske å ta med seg de gamle platene til å overgi dem til DMV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92853.html

Previous:
Next:

bilskilt