Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Mopar Gaver

Mopar er paraplyorganisasjonen navn for Chrysler "motordeler" og tilbehør. Den ble først brukt i 1920 og varemerkebeskyttet som en linje av frostvæske produkter i 1937. I 1960 ga Mopar ytelse deler Chrysler muskelbiler og syklistene sin punch, styrke fart og manøvrering. Chrysler fans kan vise sin lojalitet til selskapet merker, inkludert Jeep og Dodge, med nøkkelringer, skjorter, krager og andre gaver, som selges under Mopar monikeren. Bil Tilbehør

Brickel sin Racing driver en online Mopar Fan Store, som selger flere stiler av nøkkelringer. De fobs inkludere en Jeep liten bilbeltet nøkkelring med svart webbing. Fest den til en veske eller et belte løkke, og feste eller frigjøre en tast med et trykk på en knapp. Gi Dodge fan i livet ditt en super krom metall lisens plate smykket med en Dodge ram's-head logo i sentrum ($ 10 i 2011). Kjøp Seat Armor merket med Jeep logo for dine front bøtte seter. De tåler maskinvask dekker, laget av tykt bomull velur frotté, beskytte seter fra flekker og lukt og er enkle å installere og fjerne.
Klær og Gear

Chrysler gjør en hund krage med bilbelte spenne nedleggelse smykket med en Dodge ram logo. Kjøp en matchende Dodge ram hundebånd, 4 meter lang og en tomme brede, for $ 16 som i 2011. Eller kjøpe en messenger bag dekorert med Dodge ram-logoen og pyntet med to bilbelte-stil vertikale stropper ($ 45 som i 2011). Festene på stroppene sikkert spenne posen lukket. Posen er utstyrt med to innvendige skillevegger, flere mindre poser, skulderrem og en bonus Dodge nøkkelring. Dodge ram logo skinner i sentrum av alle posen spenner.
Kjøkken og bakluke Cooking

Kjøp en grill, komplett med slikkepott, tang, gaffel og pensle pensel, med Dodge Charger logo på håndtakene og væren hodet og skjold etset inn i slikkepott blad ($ 24,99 i 2011). Dodge fans kan finne lunsj ekstra spennende på en Dodge "Grab Livet ved hornene" serveringsbrett; skuffen kan vaskes i oppvaskmaskin, måler 18 x 11 inches og selger for $ 20 i 2011. Selskapet selger også en Dodge Challenger serveringsbrett, samme størrelse og samme pris. Du kan sprette en flaske toppen med en forkrommet Dodge Charger R /T Con-Rod flaske-opener nøkkelring, som er formet som stempelet forbindelsesstangen til Dodge Charger R /T. Nøkkelen kjeden er prydet med en Dodge ram's-head logo i rødt og Charger R /T navnet på en svart bakgrunn. Kjeden er 2,5 inches lang og selges for $ 7.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92854.html

Previous:
Next:

bilskilt