Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan Design en motorsykkel Number Plate

Du har lov til å bruke personlige bilskilt på personbiler, varebiler, trailere og motorsykler, ifølge New York Department of Motor Vehicles. Når du har registrert motorsykkel, kan du få en tilpasset plate som reflekterer din personlige stil. Du kan designe hele platen på Internett. Fra bakgrunnsfargen til tekst stil, vil alt være din egen kreasjon, slik at sykkelen din til å skille seg ut på veien. Du trenger
Kjøretøyets registreringsnummer
Vis flere instruksjoner
en

Naviger til nettsiden til et selskap som gjør egendefinerte bilskilt. Noen av disse nettstedene inkluderer Bike-Plate, Demon Plater og personlig Bike Plates.
2

begynne å designe din plate på nettstedet. Først angir størrelsen og stilen på plate i henhold til alternativene som tilbys av nettstedet.
3

Gi din sykkel registreringsnummer, som vil dukke opp på tallerkenen.

4

Velg en bakgrunnsfarge og velge en skriftstil.
5

Legg til flere elementer, hvis nettsiden tillater, for eksempel slagord, skilt eller grenser for platen. Nettstedet vil gi maler som du kan bruke.
P Hvis en nettside ikke gir mulighet til å legge til flere elementer, kan du be om at et element legges til tallerkenen din i "Ytterligere informasjon" tekstboksen.
6

Plasser for at plate. De fleste nettsteder godtar betaling på nettet og tallerkenen din kommer om noen dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92813.html

Previous:
Next:

bilskilt