Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan få en Ombygd Tittel på berget bil i Kentucky

Forsikringsselskaper etter en ulykke noen ganger anser at et kjøretøy bør junked og er ikke salvageable på grunn av omfattende skader. I hovedsak betyr dette at det ville koste mer å fikse bilen enn den er verdt. I Kentucky, er enkeltpersoner lov til å gjenoppbygge en skadet bil og søke om en ombygd tittel. Når bilen er ombygd her er fremgangsmåten som bør tas for å hente en ombygd tittel slik at kjøretøyet kan være forsikret og drevet. Du trenger
Originale kvitteringer for alle deler kjøpt
Notarized uttalelse fra person som reparerte bilen
erklæringen av Motor Vehicle montert fra forlist eller Salvaged Motor Vehicles Form
Søknad om tittel /Påmelding

Vis flere instruksjoner
en

Samle alle de originale kvitteringer for deler kjøpt, attestert erklæring fra person som reparerte bilen, en fullført "erklæringen av Motor Vehicle montert fra forlist eller Salvaged Motor Vehicles" form og et utfylt, signert og attestert "Søknad om tittel /Registration".
2

betale alle heftelser og eiendomsskatt som skyldte på berget kjøretøyet.
3

Gå til Division of Motor Vehicle Licensing ligger i andre etasje av Transport Cabinet Office Building på 200 Mero gate Frankfort, 40622 KY. For enkelthets skyld, lokale fylket funksjonærer også godta søknad innleveringer, ifølge Motor Vehicle Licensing System of Kentucky.
4

Send de opprinnelige Recipts for alle deler som er kjøpt, en offisiell uttalelse fra den personen som reparerte bilen , det utfylte "affidavit av motorkjøretøy sammen av havarerte eller berget motorvogner" form og fylles ut, signeres og attestert "Søknad om tittel /registrering" til resepsjonisten ved Divisjon for Motor Vehicle Licensing eller fylket kontorist på lokale grenen. .
5

Betal alt praksis avgifter og skatter som kreves av staten Kentucky.
6

Registrer bilen din etter godkjenning.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92842.html

Previous:
Next:

bilskilt