Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan å designe din egen bil Tag

En bil tag, vanligvis referert til som en lisens plate, er en plast eller metall plate festet til fronten og baksiden av bilen for kjøretøy identifikasjon. Den registreringsnummeret at brikken har en unik alfanumerisk kode. Du har kanskje lagt merke til biler på veien med merkbart fargerike og unike koder. Disse kodene er skreddersydde og kan kjøpes fra ulike nettbutikker. De gjør koster litt mer enn de vanlige, men kan gjøre bilen skiller seg ut i mengden ved å reflektere din personlige stil. Instruksjoner
en

Gå til en online bil tag designer butikken, som for eksempel The Palm Gaver, Preppy Monogram Gaver og Tag verden.
2

Velg en bestemt bil tag bakgrunnsmønster , forutsatt bilde eller farge fra de på nettet, for eksempel argylemønster, prikker, sebra mønster, og mer.
3

Velg en bestemt skrifttype for bilen tag. Du kan enten velge den fra nedtrekkslisten eller fra malen miniatyrbilde.
4

Angi en farge for teksten på taggen. Angi også andre detaljer som personalisering stil (for eksempel monogram eller ingen monogram).
5

Gjør betaling for taggen. Som i 2010, vil det koste deg mellom $ 15 og $ 22, avhengig av butikken og mye tilpasning. Du blir nødt til å foreta betalingen online. Kodene vil komme innen noen få dager på adressen du oppgir når du gjør betalingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92845.html

Previous:
Next:

bilskilt