Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan Design din egen Klistremerke

Hvis du har et design, slagord eller grafikk som du ønsker å dele med verden via bilen din, kan du lage din egen personlige støtfanger klistremerke i minutter kun ved hjelp av datamaskin, papir og kreativitet. Støtfanger klistremerker er en enkel og kostnadseffektiv måte å annonsere din bedrift eller bare for å dele en tanke med andre på veien. Bruk støtfanger klistremerker slik at du kan fjerne og erstatte støtfanger klistremerker hvis det er nødvendig. Instruksjoner
en

Last ned malen for din støtfanger klistremerke papir. Finn malen ved å følge instruksjonene på pakken eller ved å gå til merkevaren hjemmeside og søker etter produktnummeret. Last ned versjonen for Microsoft Office eller for din foretrukne tekstbehandlingsprogram.
2

Last opp noen bilder eller bilder du ønsker å bruke for støtfanger klistremerke. Husk at bildene skal være close-up og klar for å bli sett fra en avstand av andre mennesker.
3

type tekst du har valgt på din støtfanger klistremerke mal. Husk at din slagord bør være kort og rett på sak, slik at det kan skrives i en stor nok skrift for å lese fra en avstand, så markere teksten og velge en større skriftstørrelse på verktøylinjen under "Hjem"-kategorien i Microsoft Office 2007. Endre farge eller font på teksten ved å velge ulike alternativer i "Home"-kategorien.
4

Velg "Insert"-kategorien i Microsoft Office 2007 og klikk på "Picture" for å bruke et bilde du har lastet opp til din datamaskin.
5

Velg ditt bilde fra den aktuelle mappen og klikk "Insert".
6

Endre størrelsen på bildet ved å klikke over et hjørne der den diagonale pil vises og dra til ønsket størrelse. Flytt bildet ved å klikke markøren til venstre i bildet og trykke på mellomromstasten tasten.
7

Fremhev dine fullført støtfanger klistremerke design, høyreklikker med musen, og velg "kopier".
Side 8

Klikk på den nederste halvdelen av malen side, høyre-klikk med musen, og velg "Lim inn" for å lage det andre klistremerket for din støtfanger klistremerke papir.
9

Gjennomgå støtfanger klistremerke design og endre font farger og størrelser og image posisjonering og størrelse etter behov.
10

Klikk på Word-ikonet består av fire kvadrater i øvre venstre hjørne av på skjermen og velg "Skriv ut". Klikk på "Skriv ut" i det neste skjermbildet etter å ha bekreftet alle innstillingene er riktige for skriveren.
11

Skrell støtfanger klistremerke av papir og feste til bilen din, utjevning for å unngå bobler.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92844.html

Previous:
Next:

bilskilt