Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Dekorative plater States

Tilbake i de tidlige dagene av biler, besto bilskilt bare med tall som identifiserte et kjøretøy. I disse dager, bilskilt er mer dekorative. Disse dekorasjoner kan variere fra en skildring av staten fuglen til førerens favoritt ball team. Noen stater har plater som bærer et symbol som betegner sjåførens tilknytning til en sak, for eksempel kreftforskning eller miljøforvaltning. Dekorasjon Bare

Noen stater har dekorative bilskilt som er kun til pynt. For eksempel viser Florida en silhuett av staten i oransje og Colorados plate silhuetter Rocky Mountains i grønt.
For en sak eller gruppe

De fleste stater har en lisens plate som betegner en bil er registrert i en krig veteran, veteran plater kan bare ha en V, eller kan ha en V eller ordet "veteran" innebygd i en skildring av et amerikansk flagg. Noen stater har plater med rosa bånd symboler, som indikerer at en ekstra kostnad ble pådratt ved registrering, hvorav en del går til å betale for plate og en del som går til sak, for eksempel brystkreft forskning.


Slik fungerer

Alle stater drive sin spesialitet lisens plate program på sin egen måte. I Arizona, må en nonprofit gruppe øke midlene til å ha platen designet og laget - og det er etter en potensielt streng prosess for å få platen godkjent i første omgang av staten parlament. Designprosessen omfatter bestått testen for å være lett nok å lese for bilister og polititjenestemenn. Til tross for at prosessen, i 2011 vedtok delstaten Arizona 12 nye spesialitet plater, gjør nesten 60 valg av plater for beboerne registrering av biler. I Arizona, for $ 25 ekstra avgift for spesialitet plate, går $ 17 til årsak og en $ 8 administrasjonsgebyr holdes ved Department of Transportation. Former for spesialitet platene er vanligvis tilgjengelig på statlig kjøretøyets registreringsnummer kontor eller online på staten vognkortet nettside. Husk at noen plater ta flere uker å få.
State Eksempler

en av Arizonas nyeste nye spesialitet plater er en "Donate Life" plate, som talsmenn organ donasjon; veteran plater toppe sin liste over de ti mest populære spesialitet plater. I New Hampshire, er midlene som samles inn for den "Moose Plate", som viser en grønn silhuett av en elg, som brukes til bevaring av kulturarv aktiviteter. Tennessee, ifølge Tennessee Department of Revenue nettsiden tilbyr mer enn 90 spesialitet bilskilt, fra idrettslag til veteran grupper til profesjonelle organisasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92865.html

Previous:
Next:

bilskilt