Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan lage min egen Science License Plate

En vitenskap lisens plate kan du uttrykke din kjærlighet til vitenskap uansett hvor du går. Enten du gjør det til bruk for bilens lisens plate eller som bare en dekorativ plate, gir en vitenskap lisens plate dine vitenskapelige interesser en stemme, og tiltrekker andre mennesker interessert i vitenskap eller bare bevisstgjøring og populariteten til realfag. Instruksjoner
en

Skriv ned din favoritt gren av vitenskapen på et ark. For eksempel kan du skrive "Biologi", "kjemi" eller "Astronomi".
2

Skriv ned en liste over søkeord som interesserer deg for vitenskapen valgt deg. Bruk navnet på vitenskap, en smart slagord eller hva du ønsker å fremheve. For eksempel, hvis du arbeider med en doktorgrad i kjemi, kan du ønsker din lisens plate å si: ". CHEMDOC", "PUMPUPTHEBASE" eller "KEMSTSRCOOL"
3

Velg mellom å lage en ekte lisens plate for bilen, en dekorative plate eller en utskrift plate til bruk for vitenskap bærbare.
4

Gå til din lokale DMV for å få en ny lisens plate, hvis du ønsker å lage en brukbar plate. Mens evnen til å pynte tallerkenen med science-relaterte bilder vil være begrenset, kan du likevel uttrykke deg ved hjelp av bokstavene du valgte i trinn to.

Å lage en dekorativ plate, søk nettsteder som LicensePlateShop.com for egnede plate design. Legg til ditt navnetrekk fra trinn 2 og kjøpe plate fra området.
P Hvis du ønsker å lage en grafisk plate for utskrift eller legge til nettstedet ditt, kan du gå til et nettsted som Acme.com /licensemaker. Velg din tilstand fra valgene i midten av skjermen og inn bokstavene fra trinn 2 i "plate maker." Velg år og velg "Enter".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92830.html

Previous:
Next:

bilskilt