Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan oppussing Antique bilskilt

Antique bilskilt er en del av Americana, som er noe som ble gjort i Amerika og knyttet til en bestemt tidsperiode. Vintage bilskilt som ble gjort frem til 1950 og senest 1960 er samleobjekt, fordi de er fra en tid med klassiske biler som anses antikke dag. Gamle biler generelt er verdifull, og antikke bilskilt fra de gamle bilene er ettertraktet av samlere. Tilstanden kan være en faktor i hvordan samlere velger plater. Du trenger:
Paint tynnere
Små pensel
papirhåndkle
Bricks
Tenger
Painters staffeli
Metal maling
kunstner pensler
Klar akryl matt glans spray maling
Vis flere instruksjoner
en

Clean antikke bilskilt ved først å fjerne gjenstridige lag av skitt, rust eller smuss. Bruk maling tynnere og en liten pensel. Bruke en liten mengde av tynner til tuppen av bust, og spredningen i jevne tak over overflaten av nummerskiltet. Dette bør bare brukes når males hele overflaten hvis disse brukes. Ikke bruk tynner på en nær mint antikk lisens plate som er bare litt skitten.
2

Flat lisensen plate før du arbeider på den med maling etter rengjøring. Ta plate, og legg den på et solid flatt underlag. Sett et papirhåndkle ark under platen, og deretter en på toppen. Ta en tung gjenstand, slik som en stor murstein, og plassere den forsiktig på toppen av platen. Legg til en annen murstein eller to, for å hjelpe flate platen jevnt. Bruk tang til å bøye tilbake på plass små deler av platen som er bare litt bøyd.
3

Plasser platen på en malers staffeli, eller en jevn overflate, slik at den ikke flytte. Forskning fargene på plate og tall om gjenoppretting til nær original stand. Du bør prøve å holde platen så originale som mulig for å bidra til å beholde den autentiske antikke utseendet på plate. Hvis platen trenger bare en touch-up også, få riktig maling for å male metall på en jernvarehandel.
4

Bruk ulike størrelser artist pensler og fyll plate først med metall maling primer på forhånd for å få en glattere finish. La tørke, og deretter begynne grunnfarge. Påfør et strøk, og la tørke. Gjenta på baksiden av platen. Se hvordan fargen ser ut. Hvis platen trenger et annet strøk, deretter søke på et sekund. La tørke. Flg skår på plate hvor tallene og bokstavene er på forsiden. Bruk svart maling for tall og bokstaver. Prøv å male så pent og jevnt som mulig.
5

Bruk en klar akryl matt glans spray maling for å gi platen en subtil glans og for å beskytte maling nye tall og bokstaver når den er tørr. Dette vil gi platen en original "nye" utseende, og skal vare i ganske lang tid. Vise plate på en hylle eller vegg, eller lagre bort i et rent, tørt sted for å beskytte den nye finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92827.html

Previous:
Next:

bilskilt