Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik bestiller Nye bilskilt

Når bilene først dukket opp på veiene, bilskilt eksisterte strengt å gi identifikasjon for en bil. Mens bilskilt fortsatt tjene som opprinnelige formål, de også finnes på måter som uttrykker personlighet og engasjement. Fra forfengelighet platene til organisasjonens plater til vintage plater, ikke-standard bilskilt er tilgjengelig i alle 50 delstater. Prosessen med å bestille nye plater, samt tilgjengeligheten av spesialitet plater og avgifter involvert, varierer fra stat til stat, så vel som fra plate til plate, men den generelle bestillingsprosessen er veldig lik. Du trenger:
Gyldig førerkort
Gyldig bil registrering
Current lisens plate informasjon
Gyldig forsikring kort (hvor gjeldende)
Vis flere Instruksjoner
Hvordan bestille nye bilskilt
en

Kontakt statens Department of Motor Vehicles (Office of Motor Vehicles, i enkelte stater). Ikke alle drivere er lov til å bestille nye bilskilt, så vær klar om ditt ønske om en ny plate, og spør om du oppfyller statens kvalifikasjonskrav for spesialitet bilskilt. Hvis du er kvalifisert, ber programmet som matcher typen plate du søker.
2

Fullfør søknaden for den nye lisensen plate. Søknaden vil be om et gyldig førerkort nummer, kjøretøyets registreringsnummer og aktuell plate informasjon, samt detaljer om platen du bestiller.
3

Send søknaden til riktig adresse. Husk å inkludere betaling - vanligvis sjekk eller postanvisning - for å dekke eventuelle avgifter knyttet til den nye lisensen plate. Dersom søknaden blir godkjent, vil platene kommer i posten. Leveringstiden varierer i henhold til staten, men de fleste vil ta fra seks til åtte uker.
4

Fjern dine gamle plater og montere nye. Husk å påføre eventuelle nødvendige registrering klistremerker til den nye platen.
5

tilbake dine gamle bilskilt til statens DMV, hvis en slik utlevering er nødvendig. Gamle bilskilt kan vanligvis slått inn på en av statens DMV kontorer, men noen stater vil be om at de gamle platene bli sendt til et bestemt sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92780.html

Previous:
Next:

bilskilt