Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan erstatte en DMV Tittel

Den klassiske du har vært å gjenoppbygge nesten hver helg i to år er endelig kjørbar stand. Det eneste som gjenstår å gjøre er å registrere det, og den er klar til å rulle, men du kan ikke finne tittelen. Du har gravd gjennom arkivskap, skrivebord og selv useriøs skuff. Det er ikke noe valg, du må erstatte DMV tittelen. Du trenger
Legitimasjon
Bevis på adresse
Bevis på kjøretøyet eierskap
Vis flere instruksjoner
en

finne og ringe nærmeste DMV tittelen kontor. Finn ut kostnaden for å erstatte en tittel, og hvis det er noen spesiell dokumentasjon som kreves. Noen stater krever at du rapporterer med en gjennomført og attestert søknaden, andre gir notarius service. Spør representant for å sende deg et program og gjøre en avtale for å sende den.
2

samle den nødvendige dokumentasjonen. Førerkort er tilstrekkelig legitimasjon, men du trenger boliglån eller lease dokumenter eller en strømregning for å bevise din adresse. Bare eieren eller hans agent, med en gjeldende fullmakt, kan utstedes erstatning titler. Bevis på eierskap er avgjørende: The bill of sale må detalj bilens året, merke og VIN nummer. Det må også inneholde dato for salg, prisen betalt og underskriftene til både selger og kjøper.
3

Fyll ut den nødvendige DMV tittelen erstatning danner helt, og få dem attestert, hvis nødvendig, og dette vil spare mye tid på din avtale. Rapport til DMV kontoret for planlagt avtale, være 15 minutter for tidlig. Hvis du ikke svarer når kalt, vil du sannsynligvis nødt til å planlegge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92766.html

Previous:
Next:

bilskilt