Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan Repaint en California License Plate

Det finnes lover på bøkene i California om hvordan du skal vise bilskilt samt riktig størrelse av plater, men ingen lover spesifikt dekke lisens plate maling jobber. Det er ingen regler på bøkene i California mot males bilens nummerskilt. Oppussing er helt lovlig så lenge malingen jobben ikke skjule eller endre lisensen er hevet tall og bokstaver, eller ordet "California" som er trykt på plate. Du trenger:
rene filler
Paint tynnere
Stålull
Stor pensel
etsning primer
Epoxy maling
Liten pensel
Klar, reflekterende spraymaling

Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle eksisterende maling fra platen. Ta noen rene filler og suge dem i paint stripper, deretter bruke filler, sammen med stålull, å strippe alle gjeldende maling fra platen. Skrubb plate til det er ingen spor av maling igjen på hver side. Malingen fjerningen kunne ta ca 20 minutter, men avhenger av alder av platen og hvor dypt forankret malingen.
2

Undersøk platen for å sikre at det er blitt strippet nakne, deretter bruke en jevnt lag med primer etsning til begge sider av platen. La maskinen helt tørr, og deretter plassere et tykt lag med epoxy maling på platen med en myk stritter pensel. Igjen, la maskinen tørke.
3

Legg til en annen farge. Bruk en liten myk stritter pensel og en annen farge på maling til å male over de hevede bokstaver og tall på platens forside. For disse tall og bokstaver, vil du ønsker å bruke en farge av maling som står i kontrast med fargen som brukes på resten av rammen, slik at de skiller seg ut fra bakgrunnen. For eksempel, hvis du male platen bakgrunn en mørk farge, som grønn eller blå, male bokstaver og tall en lys farge, som hvit eller gul.
4

La malingen tørke igjen, så forsegle og fullføre maling jobb ved å spraye et lag med klar reflekterende maling over fronten og baksiden av platen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92838.html

Previous:
Next:

bilskilt