Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan finne et registrert Bil

Noen ganger er det nødvendig å identifisere en adresse tildelt en registrert motorvogn. Disse forholdene - som en rettslig undersøkelse eller ledelsen av et familiemedlem personlige forhold gjennom fullmakt - krever ofte kontakt med auto-relaterte tjenester som kan gi denne informasjonen. Du kan bli pålagt å sende bilprodusenten informasjon og dokumentasjon som du vil følge retningslinjer om frigjøring av personlige opplysninger. Du trenger
Vehicle Identification Number
Kjøretøy registrering
Vehicle tittelen
Vis flere instruksjoner
en

kontakt med Institutt for Motor Vehicles (DMV), som kan gi informasjon om et registrert kjøretøy. Du kan gjennomføre en omvendt Vehicle Identification Number (VIN) søk ved å gi den 17-sifret VIN tildelt kjøretøyet. Dette vil gi grunnleggende informasjon om den registrerte eier eller hjemmelshaver, sammen med et salg historie for bil. DMV kan gi en kopi av bilens sertifikat av tittelen, som kan føre den siste kjente adressen til bilens tildelt hjemmelshaver. Du må betale de nødvendige avgifter og besøke statens DMV i person, som kopier av sertifikatet av tittelen ikke blir levert i posten.
2

Bruk et kjøretøy rapportering service. Internett-baserte kjøretøy rapportering tjenester kan gi grunnleggende informasjon - registrering, eierskap eller salg historie - av en bil. For å starte søket, må du få tak i 17-sifret VIN tildelt kjøretøyet. I de fleste tilfeller kan du bare plugge inn nummeret i rapporteringen tjenestens søkesiden å generere et kjøretøy historie rapporten.
3

Kontakt bilen forsikring byrå, som kan være i stand til å gi informasjon, slik som plassering av en forsikret kjøretøyet. Selv om bekymringer for personvernet kan begrense utslipp av informasjon til en tredjepart, kan grunnleggende informasjon gjøres tilgjengelig i løpet av en undersøkelse eller gjennom en tildelt fullmakt. Navnet på forsikringstakeren eller den politikken nummeret kan være nødvendig for å starte søket.
4

Ring bilforretning hvor bilen ble kjøpt. I tilfelle av et nylig kjøp, kan den auto-forhandleren være i stand til å gi informasjon om et kjøretøy som fortsatt er under garanti eller fortsatt innenfor sitron rett tidsperiode. I mange stater, krever Lemon Law at et kjøretøy utføre uten en stor mekanisk defekt i minst 30 dager etter at en bil kjøp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92839.html

Previous:
Next:

bilskilt