Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan gjenoppretter jeg gamle svart -hvitt Delaware bilskilt ?

Gjenopprette et svart -hvitt Delaware lisens plate kan gjøres enkelt så lenge platen selv er ikke så skadet. Hvis platen er også oppsplittet for å rettes ut for hånd , må den bringes til et legeme butikk eller en profesjonell plate reparatør . Utarbeidelse av Plate

Først sandblåse platen for å fjerne all gammel maling. Fjerne små bulker med en trekloss og en hammer. Reparere eventuelle mangler biter av metall med glassfiber .
Painting the Plate

Deretter male hele plate med fargen på nummereringen . Bruk en hvit metall emalje maling. La dette frakk fullstendig helbrede og deretter spray hele platen med en black metal emalje maling. Før denne pelsen kurer, fjerne sort lakk fra nummereringen . En annen metode er å først, male hele platen svart base og , deretter , etter det tørker , kan du bruke en liten hardt roller å male tallene hvitt. Til slutt legges en klarlakk av emalje .
Delaware Law

Delaware lov forbyr ikke gjenopprette bilskilt , men det forbyr å endre eller forvrenge informasjon på plate. Se i Delaware Code, 21 Tittel , kapittel 21 , seksjon 2 126 for mer informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92840.html

Previous:
Next:

bilskilt