Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan få en erstatning License Plate

Oops, din lisens plate mangler fra din bil, lastebil eller motorsykkel. Enten det falt av eller ble stjålet - du vet ikke hvilken, du bare vet det er borte. Eller kanskje det ble hamret så mye det er uleselig, og du trenger for å få en ny. Følg trinnene nedenfor for å rapportere situasjonen og få en ny lisens plate. Du trenger:
Kjøretøy registrering og /eller sertifikat av tittelen
Liten avgift, normalt mellom $ 5 og $ 15
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at du har den kjøretøyets registreringsnummer deg når du kjører.
2

Skriv ned identifikasjonsnummer på bilen og den eksisterende lisens plate nummer, hvis kjent.
3

Kontakt highway patrol eller lokale politimyndigheter kontor hvis du mistenker at din lisens plate ble stjålet så snart du merker det mangler. De vil be om den informasjonen du skrev ned i trinn to.
4

Sjekk å se om det er et nedlastbart erstatning skjemaet til Motor Vehicle Department eller County Government nettsted der platen stammer fra. De fleste nettsteder har et skjema som du kan skrive ut, signere og sende sammen med en liten avgift. Kontoret vil da sende den nye lisensen plate for deg.
5

Call, skrive eller gå til byrået som har utstedt plate hvis du ikke er i stand til å finne det på nettet. Forklar situasjonen din. De vil ha deg fylle ut en erklæring som sier tallerkenen din mangler, betale en liten avgift og da gi deg en ny lisens plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92762.html

Previous:
Next:

bilskilt