Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Om personlig bilskilt

I et hav av homogene biler og vanskelige å huske nummererte plater, personlig bilskilt er en flott måte å vise individualitet. Vise navn, interesser, dele en vits eller velge noe obskure at bare noen få kule folk vil forstå. Personlige plater er en morsom måte å identifisere deg selv og mye billigere enn å kjøpe en ny bil. Funksjon

Bilskilt utstedt av staten har tilfeldig valgt kombinasjoner av bokstaver og tall. Personlig bilskilt tillate bileieren til å velge sin egen kombinasjon, med noen restriksjoner på format. Forbedre den personlige meldingen ved å velge plater med ulik bakgrunn og tilhørighet logoer, snarere enn standard problemet statlige background.Personalized plater kan gjøre en uttalelse om din jobb, interesser, årsaker eller sans for humor. Navn og enkle kombinasjoner gjør det lettere å huske nummeret når du blir spurt, samt lettere å få øye på bilen i en overfylt parkeringsplass eller garasje. Det kan også tiltrekke positive eller negative oppmerksomhet, avhengig av meldingen. Betale en ekstra avgift for spesielle interesse personlige plater og pengene går til din favoritt organisasjon eller veldedighet.
Typer

avhengig av staten, ulike typer personlige plater kan være tilgjengelig. Illinois tilbyr personlige plater for en lavere avgift som er begrenset til et brev-fulgt-by-tall format, samt dyrere forfengelighet plater som tillater en større variasjon av kombinasjoner. Andre stater har bare ett nivå av personlige plater for valg av identifikasjon message.Most sier også bære spesielle interesse personlige plater, eller "bilde plater" som de er kjent i New York. Disse platene har en annen bakgrunn eller logo enn tradisjonelle statlige plater, og la bileieren å vise henne tilknytning til ulike regioner, idrettslag, høyskoler, yrker, årsaker og veldedige organisasjoner, døgnvakt lag eller militære. Noen stater også tilby vintage plater for biler over 25 år gamle. Bileiere betale en avgift for å tilpasse bokstavene og tallene og en annen avgift for spesiell interesse bakgrunn eller logo. Den spesielle interesse avgiften går til den organisasjonen eller veldedighet.

Time Frame

Personlig bilskilt kan holdes i en mannsalder, men krever en årsavgiften i tillegg til standard fornyelse priser. De personlige plater vanligvis ta åtte til tolv uker å ankomme etter bestilling. Ekstra tid kan være involvert for å sjekke tilgjengeligheten av ditt valgte bokstavene og tallene eller for et avvist plate idé.
Geografi

Ulike stater har ulike interesseorganisasjoner personlige plater. California tilbyr kystnære plater, for eksempel, mens Illinois har et landbruk plate. Hver stat kan ha sin egen statens idrettslag og ingen other.Each staten også har sine egne begrensninger på formatet personlig bilskilt. Sjekk din egen statens Department of Motor Vehicles (DMV) hjemmeside for en liste over regler for hvilke kombinasjoner, antall bokstaver, mellomrom og symboler er tillatt for personlige plater.
Hensyn

Tenk nøye gjennom dine personlige plate valg. Meldinger av mer enn ett ord krever forkortelser som kan være klart for dere, men forvirrende til andre. Enda verre, de kan bli misforstått på en negativ måte. Vurdere hvem som skal kjøre bilen. "Hot Girl" kan være stor for en selvsikker ung kvinne, men dersom mannen må ta bilen til kontoret hans, det kan være pinlig. Vær oppmerksom på at ingen stat vil tillate uanstendig eller støtende personlige plates.Some stater har strengere retningslinjer for lisens plate kombinasjoner. Husk å sjekke begrensningene før tenke seg det perfekte navnet eller melding, fordi det ikke kan være allowed.Know alle kostnader involvert og sørg for at du har råd til å ha personlige plater. Spar penger ved å få en standard plate bakgrunn i stedet for en spesiell interesse plate for din personlige melding.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92763.html

Previous:
Next: No

bilskilt