Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik kjører du en License Plate

Ved å kjøre en lisens plate, kan du få personlig informasjon om eieren av et kjøretøy. Det er mange grunner til at en person kan være lurt å kjøre en lisens plate. Men sivile har begrenset tilgang til denne informasjonen. The Department of Motor Vehicle (DMV) og politiet er de eneste autorisert personell juridisk lov til å spore en lisens plate. Førerens Privacy Protection Act (DDPA) har restriksjoner på grunner for å kjøre en lisens plate. Hvis årsakene er i samsvar, kan du kontakte DMV eller politiet for å kjøre en lisens plate. Du trenger
License plate nummer
Betalingsmåte
Vis flere Instruksjoner
Slik kjører du en License Plate
en

kontakt med Institutt for Motor kjøretøy. DMV bør være første stopp. De vil ha poster av lisens plate eiere. Kontakt DMV ligger i delstaten av utstedt lisens plate du prøver å kjøre.
2

Fullfør et skjema. Noen stater vil ha disse skjemaene tilgjengelig på nettet. Dersom skjemaene ikke er tilgjengelig på nettet, be om et skjema fra den lokale DMV.
3

gjennom prosedyren. Noen former krever underskrift av en bedrift eller offentlig tjenestemann. For eksempel, kan skjemaet må fylles ut av et forsikringsselskap om årsaken for å kjøre lisensen plate er ulykke relatert. Klargjøre prosedyren med en administrator før du fullfører skjemaet.
4

betale avgifter. DMV vil kreve en avgift for å kjøre en lisens plate. Gebyrene varierer avhengig av staten. Sjekk med lokale anlegg for nøyaktig pris.
5

Skaffe informasjon. Informasjon om eieren av lisensen plate vil bli frigitt til deg hvis DMV føler at din forespørsel er i samsvar med DDPA. Hvis forespørselen er avslått, kan du oppsøke en privat etterforsker for å ytterligere hjelpe deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92782.html

Previous:
Next:

bilskilt