Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan sjekke en lisens Tag

Det kan være flere grunner til at du trenger å sjekke en lisens tag. Imidlertid må dine grunner være i samsvar med Drivers Privacy Protection Act. Kontrollere en lisens tag viser personlig informasjon om driveren. Denne loven sier de juridiske grunner som du har lov til å innhente denne informasjonen. For eksempel, hvis du er offer for en forbrytelse eller trenger å verifisere informasjon for sysselsetting eller forsikring formål, er du lov til å forfølge en sjekk på en lisens tag. Du trenger
License tag nummer
Betalingsmåte
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt staten politiet i delstaten lisensen tag. Hvis grunnlaget for å kjøre en sjekk innebærer en ulykke eller kriminalitet, inngi en politianmeldelse. Avhengig av forbrytelsens art, kan politiet velge å gi deg den informasjonen fra sjekken eller hjelpe deg med dine juridiske sysler.
2

Kontakt statlig organ som regulerer motorkjøretøyer. Etaten vil ha poster på alle lisens tag tallene i den tilstanden. Hvis du er grunn til å utføre en lisens tag sjekk er ikke kriminell relatert, besøke byrået i staten og kommunisere årsakene til søknaden din.
3

Fyll ut et skjema. Mange stater har disse skjemaene tilgjengelig på nettet. Hvis ikke, be om et skjema fra motorkjøretøy etaten. Gjennom instruksene. Etaten kan kreve underskrift av en bedrift eller offentlig tjenestemann. Denne signaturen er å verifisere den juridiske grunnen til at du trenger den nødvendige informasjonen.
4

betale vederlag. Byrået vil kreve en avgift for å utføre lisens tag sjekk. Gebyrene varierer. Sjekk med etaten for en gjeldende prisliste.
5

Få fakta. Hvis byrået mener at forespørselen er i samsvar med loven, vil den kjøre en sjekk og frigi resultatene til deg. Hvis forespørselen er avslått, kan du leie en privat etterforsker for å hjelpe deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92785.html

Previous:
Next:

bilskilt