Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik søker du etter en bil til å identifisere eieren

Det er mange grunner til at du kanskje ønsker å identifisere eieren av et kjøretøy ved bilen tag, eller lisens plate. For eksempel kan du bli en forbrytelse offer eller en ansatt i en bedrift som søker å kontrollere riktigheten av informasjon fra noen. Flere nettsteder er tilgjengelige for å hjelpe deg å finne bilen tag informasjon. Men ifølge Sjåførens Privacy Protection Act (DPPA), er det ulovlig å utføre en omvendt-lisens-plate søk med mindre du har en lovlig grunn til å gjøre so.Before du prøver å bruke et slikt nettsted, bør du gå gjennom personvernet handle å sikre at grunnen er beskyttet. Den sikreste måten å få bilen tag informasjon er å kontakte avdelingen av motorkjøretøy (DMV) eller staten politiet i staten som har utstedt plate. Instruksjoner
en

Kontakt staten politiet i staten som har utstedt bilen tag. Hvis grunnlaget for å få en kode eierens identitet innebærer en ulykke eller kriminalitet, inngi en politianmeldelse. Politiet kan ikke slippe eierens identitet. I stedet kan avdelingen tilby å hjelpe deg å sende inn en rapport.
2

Kontakt DMV. Hvis søket ikke er knyttet til en ulykke eller kriminalitet, ta kontakt med DMV i staten som har utstedt bilen tag. DMV vil ha poster på alle lisens plate nummer i den tilstanden.
3

Fyll ut et skjema. Mange stater har disse skjemaene tilgjengelig på nettet. Hvis ikke, be om et skjema fra DMV. Les bruksanvisningen nøye. Noen former krever underskrift av en bedrift eller offentlig tjenestemann. Denne signaturen er å verifisere den juridiske grunnen til at du trenger den nødvendige informasjonen.
4

betale vederlag. DMV vil kreve en avgift for å utføre en omvendt-lisens-plate søk. Gebyrene varierer. Sjekk med biltilsynet for en gjeldende prisliste.
5

Skaff identiteten til eieren av bilen tag. Informasjon om eieren vil bli frigitt til deg hvis DMV føler at din forespørsel er i samsvar med loven. Hvis forespørselen er avslått, kan du leie en privat etterforsker for å hjelpe deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92784.html

Previous:
Next:

bilskilt