Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan lage en Vanity Plate

Sammen med dekorasjoner og klistremerker , en morsom måte å vise din personlighet på bilen din er med en tilpasset forfengelighet plate . Kanskje du ønsker etternavnet ditt eller navnet på virksomheten din på din lisens plate. Kostnaden for en forfengelighet plate er forskjellig fra stat til stat, men som i 2010 den billigste forfengelighet plate var $ 12 i Florida , og den dyreste var $ 195 i Texas. Noen stater krever også en årlig registreringsavgift for forfengelighet plater . Instruksjoner
en

Lag en liste over forfengelighet plate muligheter. Sørg for at alle dine ideer passer alle plass regler som staten har. Hver stat har en grense for antall tegn din forfengelighet plate kan ha.
2

Besøk statens DMV nettside og finn forfengelighet plate søk . Skriv inn ønsket plate i søkefeltet og se om det er tilgjengelig . Hvis det ikke er det, prøve forskjellige stavemåter eller en annen forfengelighet plate til du finner et tilgjengelig alternativ .
3

Velg en lisens plate stil . Hver stat har en rekke lisens plate stiler å velge mellom.
4

Bestill din forfengelighet plate. De fleste stater vil tillate deg å bestille din forfengelighet plater på nettet, men noen kan kreve at du fylle ut papirene på Department of Motor Vehicles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92804.html

Previous:
Next:

bilskilt