Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan identifisere nummerskilt

Å identifisere en lisens plate, alt du trenger er en datamaskin og Internett. De DMV (Department of Motor Vehicles) nettsteder i enkelte stater kan være i stand til å hjelpe deg med å identifisere en lisens plate. Hvis ikke, er det ulike elektroniske ressurser som har registreringer av lisens plate eiere og deres adresser, samt bilens merke og modell, og platens utløpsdato. Identifisere en lisens plate kan være nyttig hvis du har vært utsatt for en hit-and-run ulykke. Instruksjoner
en

Kontakt statens Department of Motor Vehicles (DMV). Enten gå til sin nettside eller ringe for å spørre om de tilbyr tjenesten med å se opp lisens plate tall for å finne eierne. Noen DMVs, som Michigans, tilbyr ikke denne tjenesten.
2

Gå til en nettside som "Motor Vehicles", "Oppslag License Plate", "License Plate Søk", "License Plate Hunter" eller " zappe en Tag. " Disse online selskaper tillater deg søke etter identiteten bak en lisens plate for en avgift på mellom $ 15 og $ 23, som i 2011, avhengig av medlemskap plan du velger. Medlemskap planer tilbys basert på antall plater du vil søke etter eller varigheten av medlemskap --- for eksempel, seks måneder eller ett år.
3

Meld deg på nettsiden og betale for medlemskapet ditt med et kredittkort. Når du er påmeldt, vil du bli autorisert til å kjøre lisens plate søk.
4

Type lisensen plate nummer i respektive felt, og velg staten der nummerskiltet er registrert. Du vil da motta en rapport via e-post i løpet av noen få virkedager om lisens plate eier, bilens merke og modell, og tag utløpsdato.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92859.html

Previous:
Next:

bilskilt