Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

License Plate Ideer for Motorentusiaster

gearheads, eller alvorlige bilentusiaster, vil bestemte typer bilskilt for å reflektere for alle hva slags person de er og hva slags bil de kjører. Disse platene kan gjenspeile hele bilen, bare visse aspekter av bilen eller type person Gearhead er. Gass kjørelengde

På veien i disse dager, har gass kjørelengde blitt en reell bekymring ... eller en reell spøk. Ulike personlige bilskilt har bidratt til å illustrere dette. På en Honda Hybrid bil, for eksempel, drevet av en miljøbevisst Gearhead, kan personlig lisens plate si 100mpg. En mindre miljøbevisste Gearhead, men en som tydelig har en edgy sans for humor, kan sette et personlig plate på en Hummer som sier 1MPG, som kan forakte latter eller frustrasjon fra observatører.
Speed ​​
med

Motorentusiaster er også i å vise eller vise hvor mye hastigheten deres bestemt bil har. Vurderer bilskilt er egentlig bare for identifikasjon for polititjenestemenn, kan visse personlige bilskilt ha det gøy med sine bokstaver eller tall. 5 0BAIT er en god en for en sportsbil, er som BYOFFCR. DOES185 er en direkte måte å gloating om hastigheten på bilen din, om det kan være morsomt hvis det var på en bil som helt klart ikke går så fort. Andre liker NO1PWR og MYTOY er også gjeldende for denne tonen plate.
Car Body
p Det er også en rekke plater beregnet for Motorentusiaster som utelukkende tar for styling og kropp utformingen av bilen sin. CLA55IC er nettopp det: klassisk. L0WRYDR sier nøyaktig hva alle tenker når de ser bilen. I (hjerte) felger kan sammenstøt med personligheten til sjåføren, men hvis de er en sann Gearhead som har installert fin felger på bilen sin, det fungerer ganske bra. Enkle andre de som DARIDER også fungere godt for denne stilen av plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92791.html

Previous:
Next:

bilskilt