Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan sjekke en ATV VIN

The Vehicle Identification Number (VIN) er funnet på alle kjøretøy uavhengig av produsent. VIN er alltid 17 tegn, inkludert på ATV. Plassering av hver karakter avslører vesentlig informasjon om en bestemt ATV, inkludert sin motor, modell, serier og år den ble produsert. Hvis du er interessert i å kjøpe en tidligere eide ATV, kan det være lurt å sjekke VIN å sørge for at all informasjon du blir utstyrt med er nøyaktig. Instruksjoner
en

Finn VIN på ATV. På de fleste ATV, vil du finne en plate montert på forsiden rammen i den nederste delen. På andre, vil det bli montert på motorens venstre side.
2

Les VIN første tegnet til å identifisere hvilket land ATV ble produsert. Hvis det første tegnet er "1" eller "4", det betyr at ATV ble produsert i USA Tilsvarende "2" er for Canada, "J" er for Japan og "K" er for Korea.


3

Les det andre tegnet for å identifisere produsenten. For eksempel betyr "H" Honda og "K" betyr Kawasaki.
4

Les det tredje tegnet for å finne ut produksjon divisjon eller kjøretøyet type. Det tredje tegnet varierer fra produsent til produsent.
5

merke til fjerde til åttende tegn til å identifisere kjøretøy attributter som kroppen stil og motortype. For å få din ATV motor detaljer og kropp stil, ta kontakt med produsenten.
6

merke til niende karakter, som er "kontrollsiffer" av ATV VIN. Den niende sifferet er bare for sikkerhets skyld, og beregnes matematisk på grunnlag av de tidligere åtte sifre. Det er bare en bekreftelse på at VIN er ekte.
7

Les det 10. siffer for å identifisere bilens produksjonsår. Sifrene "1" til "9" indikerer produksjons år "1971" til "1979", mens bokstavene "A" til "Y" indikerer årene "1980" til "2000". "2001" til "2009" modell år også bruke siffer "1" til "9", hvoretter den alfabetiske koden starter igjen fra "2010".
8

Les det 11. tegnet for å identifisere bilens montering av anlegget.
9

Les den 12. til 17. tegn. Disse er alle sifre, og de øker med ett tall for hver ATV rulle ut av samlebåndet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92856.html

Previous:
Next:

bilskilt