Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan erstatte bilskilt med samme nummer

Automobiles, inkludert biler og lastebiler, er utstedt to bilskilt av Department of Motor Vehicles. Motorsykler og trailere er de eneste kjøretøyene som utstedes bare én plate. Bilskilt består av en kombinasjon av bokstaver og tall. Med mindre de er spesielt bestilt, tildeler staten hver bilist en annen lisens plate nummer. Hvis du mister din plater eller annen grunn, er det mulig å erstatte dem slik at de har samme antall. The American Association of Motor Vehicle Administratorer (AAMVA) anbefaler å sjekke med din statens avdeling av motorvogner enten personlig, via telefon eller på nettet for å se om det er en avgift for å erstatte bilskilt. Instruksjoner
en

Skriv ned lisens plate informasjonen du ønsker å gjenskape. Sørg for å inkludere alle riktig skrift og nummerering i den rekkefølgen det vises på plate.
2

Gå til din lokale DMV kontoret for å bestille nye plater. Den Nevada DMV ber om at bilistene fylle ut et Duplicate License Plate Søknadsskjema først. Som kan lastes ned på instituttets hjemmeside.
3

Betal lisensen plate duplisering gebyr. Den AAMVA holder en liste over avgifter lagt ut på sin nettside. Delstaten Alabama tar ikke lisens plate avgift, men California tar betalt $ 19.
4

Sjekk e-posten din for duplisert bilskilt.
5

Bestill kopi bilskilt online eller i person. The Washington State lovgivende sier bare den registrerte eieren av kjøretøyet kan søke om erstatning plater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92777.html

Previous:
Next:

bilskilt