Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik gjenoppretter en License Plate

Bilskilt identifisere bilen og holder en oversikt over kjøringen din historie, for å sikre veiene er trygge for alle bilister. Overtid, kan bilskilt bli slitt og rusten på grunn av daglige værforhold. Restaurering er perfekt når du har fått et sett av vintage bilskilt du planlegger å vise på vintage kjøretøy. Når lisensen plate er i dårlig stand vil du trenger for å fikse det, for å gjenopprette den til sin "splitter nye" utseende og glans. Det er mange bilverksteder som vil gjenopprette din lisens plate, men det finnes også bedrifter som bare gjenopprette og fikse bilskilt. Det er mulig å gjenopprette din elskede bilskilt selv og få dem tilbake til optimal tilstand på kort tid. Du trenger:
Bilskilt
Maling remover
Sand papir
Sand blaster
Tenger
Hammer
etsning primer
Paint
Paint brush

Vis flere instruksjoner
Gjenopprette bilskilt
en

Registrer lisensen plate med Department of Motor Vehicles (DMV) i staten. Vintage bilskilt kan kjøpes på de fleste lokale bil show og loppemarkeder. Hver stat har en variant av byggeår (YOM) lov som tillater gamle bileiere å vise bilskilt for året bilen ble opprinnelig bygget. DMV kontoret i staten vil være i stand til å veilede deg om hvordan du registrerer din vintage lisens plate.
2

Strip den gamle malingen fra lisensen plate ved hjelp av maling remover. Rust og maling kan også fjernes ved hjelp av sand papir eller en sandblåser, men du må være veldig forsiktig fordi metallet brukes til å lage bilskilt er svært tynn og en sandblåser kan gå gjennom metall.

3

omforme lisens plate hvis den er bøyd på noen måte. Second Chance Garage sier at den beste måten å fjerne svinger fra en lisens plate er å bruke hendene. Bilskilt er laget av tynt metall, slik at du kan bruke hendene til å rette ut plate. Bruk tang til å rette kantene på lisensen plate.
4

Prime lisensen plate ved hjelp av etsing primer, som brukes for bilindustrien formål. Primeren brukes til å beskytte metall og bånd malingen til metall.
5

Paint lisensen plate fargen du ønsker. Du kan male lisens plate fargen den var da den først ble produsert. Male hele lisensen plate med en farge og deretter male tallene på lisensen plate med en liten artist pensel, som kan kjøpes i en hobbybutikk. Du kan avslutte lisensen plate med en glanset finish for å få en skinnende, profesjonelt utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92778.html

Previous:
Next:

bilskilt