Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan få New York License Plate

I New York er det kun New York State Department of Motor Vehicles (DMV) myndighet til å utstede kjøretøy platene til kjøretøyets registrerte. Registranter kan plukke opp standard plater på et motorkjøretøy kontor eller gjennom bil forhandler som solgte dem i bilen. Søkere må fullføre flere former og gi konkrete dokumenter for å få bilskilt for kjøretøyet sitt. DMV vil utstede en plate bare etter en søker betaler alle skatter og foreskrevet avgifter og er i stand til å bevise sin identitet. Du trenger
Proof av eierskap
Proof of NYS omsetningsavgift betaling, fritak eller kjøpesummen
Proof of NYS bil ansvarsforsikring
Form MV-82, kjøretøyets registreringsnummer /Title Application
bevis på identitet og fødselsdato
Sales skatt og avgift betaling
Vis flere instruksjoner
en

Bevis til DMV at du eier bilen. Produsere Produsentens Certificate of Origin (MCO "eller produsentens Statement of Origin (MSO) og giverens Bill of Sale, skjema MV-50 for en ny bil kjøpt fra en forhandler. Lag en tittel sertifikat underskrevet av den forrige eieren og form MV -50 å bevise at du har kjøpt en brukt bil fra en forhandler. Lag en tittel sertifikat, fra enhver stat, og en regning for salg for å bevise at du har kjøpt en bil fra en annen person.
2

Betal salget skatt for kjøretøy og gi bevis for betaling til DMV.
3

Forsikring bilen og vise bevis på at du forsikret bilen ved å tilby en New York State Insurance ID-kort (FS-20 ).
4

Fyll ut skjemaet MV-82, kjøretøyets registreringsnummer /Title Søknadsskjema henhold til de vedlagte instruksjonene.
5

Bevis din identitet og fødselsdato i henhold til vilkårene skissert i form bevis på identitet for registrering og tittel, ID-82. Den DMV offisielle nettside advarer at "the DMV ofte oppdaterer listen med akseptable bevis på identitet og fødsel." Les skjema og kontroller at du har bevis kreves ved den tiden du prøver å registrere kjøretøyet.
6

betale registreringsavgift. Første gang registranter betale moms, et kjøretøy plate gebyr eller registrering overgangssum, en tittel sertifikat avgift, og bruk av kjøretøyene skatter i enkelte fylker. Sjekk tabellen for registrering avgifter for personbiler, finne ut vekten på bilen og den tilsvarende avgiften for en to-års periode.
7

Gå til en DMV kontoret og presentere dokumentene dine og former. Betal avgifter med kontanter, personlig sjekk, kredittkort eller postanvisning.
8

DMV vil utstede kjøretøy plater til deg på det tidspunktet. Fest platene til bilen din så snart som mulig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92772.html

Previous:
Next:

bilskilt