Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik viser Vintage bilskilt

De fleste stater i USA har gått gjennom et bredt spekter av lisens plate design gjennom årene. Selv om eldre design er ikke lenger ansett som juridisk identifikasjon for bilen din, kan du holde platene som samleobjekter. Du kan også vise collectible lisens plate slik at andre kan se historiske identifikasjon tag. I noen stater, kan du faktisk være i stand til å vise nummerskilt på bilen din. Du trenger
Collectible lisens plate
Skruer
Drill
License plate dekselet
Vis flere Instruksjoner
en

Kontakt din lokale DMV og se hva de lokale lovene er på visning collectible bilskilt. Noen stater og fylker har lover mot noen ekstra plater på bilen din, og noen områder kan faktisk krever at du har din tilstand lisens plate på både foran og bak på bilen.
2

Plasser collectible lisens plate i en lisens plate dekselet. Dette er bare grenser som går rundt lisens plate og beskytte hjørnene bøyes. Du kan kjøpe en av disse fra butikker, eller du kan bestille dem på nettet.
3

Skru collectible lisens plate på fronten av bilen med to skruer. De fleste biler har en plass på forsiden av bilen for bilskilt som skal settes inn, slik at du ikke ender opp med å rive opp den fremre støtfangeren på bilen din.
4 p Hvis du ikke er tillatt å ha alternative plate på bilen din, plasserer collectible lisens plate på mantelen eller bokhyllen hjemme. Selv om det ikke er på bilen din for deg å vise frem, går det å være trygg fra elementene mens innsiden.
5

Fest lisens plate til en vegg på kontoret eller garasje. Dette kan enkelt gjøres med en drill og to skruer. På denne måten kan du fortsatt vise collectible lisens plate, pluss at du kan holde den med bilen i garasjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92773.html

Previous:
Next:

bilskilt