Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan endre et bilens Plate nummer

Når du affix et nummerskilt til bilen din, blir det en del av din rekke personlige opplysninger. Mange sjåfører er ikke plaget av å ha en tilfeldig plate oppdraget, men hvis du er, tilpassede plater er ett av alternativene. Kanskje det ikke er en bestemt plate som du vil, men bare en utsettelse fra noen uheldige bokstavkombinasjon eller anonymitet hvis noen har funnet deg ved å se opp dine tidligere plater. Uansett årsak, kan en ny plate nummer få deg tilbake på veien. Du trenger
Application
skrutrekker
License plate (r), Bilde ID
Førerkort
Certificate of tittel
Midlertidig plate
Vis mer Instruksjoner
en

Gå til statens DMV nettsted for å gjøre en avtale på det lokale DMV. I noen stater, er det mulig å fylle ut erstatning lisens plate skjema på nettet eller be om en på telefon.
2

Print ut en lisens plate erstatning søknad og fylle det ut før timen din. Hvis du søker på en spesialitet plate, søk etter ønsket sekvens av bokstaver og tall i DMV sin online database for å være sikker på at kombinasjonen er tilgjengelig.
3

Drive til DMV og skru din bilskilt --- foran og bak, hvis du har både --- fra bilen.
4

Bring erstatning skjema til din DMV avtale og presentere den sammen med state-bilde utstedt ID eller førerkort og de gamle platene.
5

Gi din sertifikat av tittelen for å bevise at du eier bilen hvis din nåværende adresse er ikke det samme som den på førerkort.

6

betale vederlag for de nye platene.
7

Fest midlertidig plate, vanligvis et stykke papir, utstedt av DMV til vinduet ditt som instruert av DMV ansatte inntil bilens ny lisens plate kommer i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92825.html

Previous:
Next:

bilskilt