Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik tilpasser License Plate Rammer

Ved kjøp av bil, kan du merke en lisens plate ramme reklame forhandleren du kjøpte den fra, eller en ramme matchende andres hobby på en brukt bil. Mens de rammer kan gjøre sin jobb med "framing" din lisens plate, har de ikke viser andre drivere hva du alt om. Enten du ønsker å vise frem din kjærlighet til en hobby eller bare ønsker å gi andre trafikk-goers en god latter på veien, en tilpasset lisens plate ramme passer din personlighet er en enkel løsning. Med litt forskning og tenkte, vil bilen ha et nytt utseende på kort tid. Instruksjoner
en

Forskning lovene staten måtte ha angående lisens plate rammer. Se etter informasjon på statens Department of Motor Vehicles nettside om størrelsen på lisensen plate rammen og hva rammen er lov til å dekke på bilens nummerskilt, kan hvorvidt rammen omfatte visse ord du kanskje ønsker å sette på den eller om du har lov til å ha en tilpasset lisens plate ramme i det hele tatt.
2

Skriv ned noen ideer du har for din lisens plate ramme. Hold dine ideer kort og konsis og prøve å tenke på minst fem ideer som du tror vil fungere. Når du har en idé på rammen, kan det ikke ser riktig så det er godt å ha sikkerhetskopier klar bare i tilfelle dette skjer. Velg ideer som er lett å lese og at du ønsker å ha på bilen en stund.
3

For et budsjett, sjekk din lokale varehus "auto seksjoner (Walmart eller Target , for eksempel) for pre-laget "passelig" lisens plate rammer. Disse rammene kommer med bevegelige bokstaver, slik at du kan lage noen setninger du ønsker (forutsatt at de passer inn i feltet med bokstavene gitt). Dette er en billig og enkel løsning for å tilpasse lisens plate rammer. Den lar deg også å endre ordlyden rammen når du føler for å gjøre det. Også sjekke på nettet (Amazon.com eller Ebay.com, for eksempel) for å finne dette produktet hvis din lokale varehus ikke bære den.
4

For et dyrere alternativ, forskning annen custom tilbehør butikker på internett, for eksempel Autoplates.com eller Autoanything.com. Dette alternativet vil tillate deg å velge mellom ulike metaller eller plast, ulike farger og ulike utførelser. For eksempel kan du få en gull palmetre lisens plate ramme med dine egne ord på det. For dette alternativet, forhåndsvise artikkel flere ganger med de fem alternativene av ord eller setninger du skrev ned tidligere. Du får den beste ideen av hva sluttproduktet vil se ut fra noen nettstedets forhåndsvisning. Sikre forhåndsvisningen ser hvordan du vil ha det før du bestiller.
5

For en mer tilpasset utseende, kan lysene bli lagt til grensen av din lisens plate ramme. Du kan gjøre dette selv eller få den lagt av en profesjonell på en lokal custom shop. Det kan være tent rammer tilgjengelig for en ramme du bestiller på nettet, hvis du velger å gjøre det dyrere alternativet. Enkle streng LED-lys kan legges til innsiden av rammen for å belyse din lisens plate. Dette er imidlertid ulovlig i mange stater, så sørg for å dobbeltsjekke på statens DMV nettside før du legger lysene på rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92781.html

Previous:
Next:

bilskilt