Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Slik installerer du en Evo Plate Mount

Mange stater krever at du vise en front lisens plate sammen med bakplate. Den Evo plate mount er en lisens brakett som er designet for å vise forsiden lisens plate av en Mitsubishi Lancer. Det er vanligvis installert mot siden av støtfangeren, og passer Lancer sin Evolution X, Ralliart og GTS-modeller. Den Evo plate mount kan kjøpes på Lancer hjemmeside og fra din lokale auto forhandler for mellom $ 30 og $ 60. Settet vil inneholde lisensen plate bracket, bakplate, skruer, gummiplugger og grunnleggende instruksjoner. Du trenger
Evo plate monteringssett selg Electric drill
skrutrekker
Merking blyant
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

identifisere det punktet der du vil at lisensen plate. Mange foretrekker å påføre lisens plate til området på siden av støtfangeren på Lancer-modellene. Mål bredden av støtfangeren og merk midtpunktet. Dette bør være i sentrum for din Evo plate bracket også.
2

Hold braketten på banens midtpunkt og merke tre poeng, to på de nederste hjørnene av braketten og en i sentrum på den øverste kant av braketten. Pass på at hullene er symmetriske. Bor 13 mm hull i støtfangeren ved hjelp av en elektrisk drill.
3

Drill fem hullene i braketten med bormaskin. Tre av hullene skal samsvare med hull boret i støtfangeren i trinn to. Dette er for garnityr knagger eller skruer. To ekstra hull skal bores på de øverste hjørnene på braketten. Disse vil bidra til å skru braketten til den svarte platen av holderen.
4

Linje braketten opp med hull i støtfangeren og sett skruene som fulgte med settet ditt i de tre hullene. Når alle skruene er på plass, bruk en skrutrekker til å stramme skruene.
5

Sett bakplaten i braketten og fest det ved å plassere skruene på de to andre hullene i den øverste kanten av braketten . Sett platen i posisjon og skru til skruene med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92867.html

Previous:
Next: No

bilskilt