Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan Slå opp Automobile bilskilt

Det er mange nettsteder tilgjengelig på nettet hvor du kan spore lisens plate tall. Disse nettstedene ofte kreve en avgift og gir ingen garanti for at informasjonen er korrekt eller oppdatert. En annen ulempe med disse nettstedene er du ikke beskyttet hvis du blir funnet skyldig i å innhente denne informasjonen uten rettslig argumentasjon. Drivere Privacy Protection Act (DPPA) gir visse grunner til at en person har lov til å forske på et førerkort plate nummer. For eksempel kan arbeidsgivere må verifisere informasjon eller et forsikringsselskap må kanskje hente informasjon for ansvar grunner. Det finnes måter å få denne informasjonen og beskytte deg lovlig. Instruksjoner
en

Gjennomgå Drivers Privacy Protection Act (DPPA). Hvis grunnlaget for å slå opp en bil lisens plate nummer er i samsvar med loven, kan du kontakte de rette myndigheter som vil lovlig levere informasjon til deg.
2

Besøk staten politiet i delstaten det utstedt lisens plate. Hvis grunnlaget er kriminelle eller ulykke relatert, er dette det beste stedet å få din informasjon. Politistasjonen kan kreve at du sende inn en politianmeldelse. Spørre om prosedyren. Når en rapport er innlevert, kan politiet gi deg denne informasjonen på samme dag, med mindre en undersøkelse er nødvendig.
3

kontakt med Institutt for Motor Vehicle (DMV) i staten av utstedt lisens plate. Alle andre henvendelser angående lisens plate look-ups bør rettes til DMV. De vil ha informasjon om alle registrerte kjøretøy i staten.
4

Fyll ut et skjema. Vær oppmerksom på at noen stater krever underskrift av en representant som kan bekrefte juridiske resonnement, for eksempel et forsikringsselskap eller en advokat.
5

betale fastsatte avgifter. Sjekk med DMV om dagens avgift tidsplan. Delstaten Maryland, som i 2010, kostnader $ 8 for denne informasjonen. Avgifter vil variere fra stat.
6

Få nummerskilt. Hvis forespørselen er godkjent, vil DMV gi deg den informasjonen samme dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92787.html

Previous:
Next:

bilskilt