Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan å designe ditt License Plate

Din personlige foran lisens plate er en flott måte å legge bluss og personlighet til kjøretøyet slik at andre sjåfører kan gjenkjenne dine interesser, i stater som bare krever den offisielle ett på baksiden. Enten du er en dyreelsker, en ivrig crafter eller skrekkfilm fan, designe din egen lisens plate er enkelt. Du kan besøke en lisens tallerken design butikk, eller sette sammen din egen plate fra en prepackaged kit. Du trenger
Blank lisens plate
Akryl maling
Klarlakk lakk
Vis flere instruksjoner
Do-It-Yourself Designs
en

reflektere på design du tror passer best for deg og din personlighet. Husk når du velger design som hver driver du passerer på veien vil se denne lisensen plate, slik at du ikke vil at det skal være støtende.
2

Bla i håndverks butikker for spesielle kits som lar deg lage og designe din egen personlige bilskilt. Disse pakkene skal komme med en blank plate, maling og tips om hvordan du gjør din lisens plate skiller seg ut. Du kan også være i stand til å finne tomme plater for å dekorere etter eget ønske.
3

sjablong din design på plate lett med en blyant slik at du har en grov skisse å følge når du ' re klar til å begynne maleri.
4

Maling din design på blank lisens plate med en stødig hånd. Pass på å følge disposisjonen for å unngå feil som vil ta oppmerksomheten vekk fra utseendet ditt personlig lisens plate.
5

La malingen tørke i minst 24 timer, og deretter spraye med et lag med klar strøk lakk. Gi lakk tid til å tørke før du pryde bilen med den nye lisensen plate.
License Plate Designers
6

Bla online for egendefinerte bilskilt designere. Mange av disse nettstedene tilbyr hundrevis av design å velge mellom, og deretter fortelle dem hva du vil den skal si.
7

Butikk loppemarkeder og kjøpesentre for en lisens plate utforming forhandler. Mange av disse små kiosker tilbyr dusinvis av design, og vil gravere setning av ditt valg rett på området.
8

Sjekk ut Department of Transportation i staten. Mens de fleste stater bare har noen få utvalgte design å velge mellom, kan du være i stand til å legge til en egendefinert setning til det faktiske lisens plate for en liten avgift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92771.html

Previous:
Next:

bilskilt