Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Cool License Plate Ideas

Personlig bilskilt har blitt kreative arenaer for bilførere. Mens en sjåfør i USA er begrenset til en kombinasjon av seks til åtte bokstaver og tall, lar combo for en overraskende mengde kreativitet. Når man kommer opp med ideer til kule bilskilt, bør du vurdere om du vil ha en sentimental, enkel eller inne-spøk lisens plate. Pass også på lisensen plate vil ikke få deg i trøbbel. For eksempel lage en setning som kan fornærme en politimann er ikke en så god idé. Essential Phrase
p Hvis det er en setning du er kjent for å si, kan du vurdere å sette denne bemerkningen på dine registrerte plater. Setninger kan inkludere en daglig mantra, som "Rise and shine" eller "Vær klar." Fordi du er begrenset til bare seks til åtte tall og bokstaver, må du finne ut hvordan du visuelt vis denne meldingen. For "Stå opp" kan du bruke "RZNSHN" - eller "RZ & SHN" hvis staten gjør symboler i personlige plater. For "Vær klar" kan du endre skrivemåten å gjøre det "B-RED-E". Disse setningene og mantraer kan være underholdende å driverne bak deg, og kan selv foreta noen folk smile.
Inside Humor

melding på din lisens plate har ikke å gi mening til alle. Ett alternativ er å tilpasse tallerkenen din med en innvendig spøk, eller et stedsnavn eller en setning som du deler med en eller flere av dine venner eller familie. For eksempel kan du vise frem en setning som "44KISSES" og la betydningen av uttrykket tvetydig til andre drivere, men signifikant eller morsomt for deg og en annen person. Du kan også gjøre platen en gammel adresse av deg som "63W4TH", og husk minnene hver gang du oppdager bilen i parkeringshuset.
Homage to the Car

Noen sjåfører liker å kalle oppmerksomhet til bilen sin evne, hastighet og skjønnhet. Du kan tilpasse en plate å la bilen skryter av seg selv, som "NOWUCME," fra "Nå ser du meg, nå er du ikke", eller en lignende type melding.
Sentimental Thoughts

Du kan bruke lisensen plate som en måte å vise respekt til en kjær som har gått bort. En plate kan fungere som en R.I.P. melding, eller du kan slå en setning som "You and me forever" inn "4EVRUS." Ved hjelp av bokstaver, tall og symboler er tillatt er de fleste stater, men sjekker med din lokale DMV vil sikre at du har lov til å bruke symboler i staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92826.html

Previous:
Next:

bilskilt