Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilskilt >> Content

Hvordan sjekke Car Registrering Plates

Kontroll noens bil registrering platene kan være nyttig i mange situasjoner (for eksempel, hvis en bil uten tilsyn har vært parkert på tvers av huset ditt, og det er å heve mistanker, kan du søke etter sin eier). Også, hvis ofre for hit-and-run ulykker klarer å få tak i førerkort plate nummer, kan de bruke denne informasjonen til å spore den personen. For å spore et individ gjennom sin plate nummer, må du benytte tjenestene til et spesialisert selskap som omhandler slike saker. Instruksjoner
en

Kontakt Department of Motor Vehicles i staten og be om det kan gi deg relevant informasjon om bilnummer og kjøretøyet. Avhengig av den bestemte DMV, kan du eller kanskje ikke bli belastet for denne informasjonen. Det er også en sjanse for at DMV ikke kan avsløre denne informasjonen, i så fall bør du vurdere andre metoder.
2

Besøk et nettsted som lar deg slå opp lisens plate tall. Som i 2010, vil søker etter en plate nummer koste deg alt mellom $ 25 og $ 100. Vanligvis disse tjenestene lar deg abonnere for rundt seks måneder. Innen den angitte tidsperioden, kan du sjekke så mange registrering plater som du vil. Søkeresultatene vil inneholde eierens navn, utstedelsesdato og utstedelse plassering av lisensen plate, herunder stat og postnummer.

Noen nettsteder som tilbyr denne tjenesten inkluderer Gov DMV Records, Lisens-Plate-Search and Abika (se Ressurser).
3

Registrer på den aktuelle nettsiden du har besluttet å bruke for å slå opp nummerskilt. For å registrere, må du oppgi navn og kredittkortinformasjon. Etter vellykket registrering og betaling, vil du få lov til å sjekke plate tall.
4

Kontakt politiet å sjekke bil registrering platene, hvis du leter opp bilskilt juridiske årsaker . Hvis du søker på registrering plater av personlige grunner, men kanskje din forespørsel ikke overnatte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/license-plates/92817.html

Previous:
Next:

bilskilt