Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan Sveis 2H Nøtter

Varmen som produseres av sveising vil smelte gjennom standard størrelse sekskantmutrene. En tungt bodied 2H hex mutter legger mer metall mellom kantene på mutteren og den interne tråder. Dette reduserer sjansene for sveisestrengen trenger inn og ødelegge de innvendige gjenger. Selv med en 2H mutter, kan imidlertid ved hjelp av uriktige sveiseinnstillinger forårsake sveisestrengen å smelte gjennom den utvendige legeme av mutteren. Riktig sveiseinnstillinger variere avhengig av tykkelsen av metallet som mottar 2H mutteren. Du trenger
Metall
Metall måle
2H mutter
Selvlåsende C-grep
Anti-sprut spray
MIG sveiser
Vis mer Instruksjoner
en

måle tykkelsen av et stykke metall med et ark-metal sporvidde.
2

La det ligge metall flatt på et ikke brennbart underlag. Plasser en 2H sveis mutter på metall og flytte den til sveisen plassering. Spray mutteren og overflaten av metallstrimmelen med anti-sprut spray. Sørg for at anti-sprut Sprøytestrøk de interne gjengene på mutteren.
3

Klem mutteren til metall ved å justere den øverste kjeven til en selvlåsende C-grep med toppen av mutteren og den nedre kjeve av grepet med den nedre overflaten av metallstrimmelen.
4.

Still varmen og trådhastighet av en MIG sveiser i henhold til innstilling på diagrammet som er festet til siden av sveiseren for tykkelsen av metall-dere målt tidligere. Koble sveiseren bakken klemmen til stykke metall.
5

Juster ledningen stikker ut av MIG sveiser pistol med krysset av sveisen mutteren og metallplater. Trykk ned MIG pistolen avtrekkeren. Trekk MIG pistolen rundt mutteren, sikre sveisestrengen flyter både på mutteren og metallplater.
6

La sveiset nøtt å kjøle 15 til 20 minutter før håndtering for å unngå brannskader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92755.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas