Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Hvordan bygge en 1934 Ford Coupe

Det fine med å bygge en 1934 Ford coupe hot rod er at du ikke trenger originale '34 Ford coupe deler til å bygge den. Ford coupe replica deler, inkludert kropp og ramme, er solgt av forhandlere noen ganger til en tredjedel av prisen av en original Ford coupe avhengig av alternativene. Den beste måten å bygge en Ford coupe er å kjøpe en rullende chassis med motor, girkasse og drivverk forhåndsinstallert. Har dashbord-måleinstrumenter installert. Når kroppen er montert, har glasset og ledningsbunt installert. Du trenger
mekaniker verktøy
Air så
Elektrisk drill og bor
Vis flere instruksjoner
Forberedelse og Montering
en

Leie en tilpasset kropp og paint shop å bruke svart akrylmaling til undersiden av '34 Ford coupe for beskyttelse.
2

Bruk en pipenøkkel å bolte stålkonstruksjonen som følger kroppen i settet til kroppen.
3

Bruk socket fastnøkkel å installere stammen liner, rustfritt stål brannmur og gulv pan.
4

Løft kroppen, med en assistent, over rammen og sett den på plass. Bruk en skiftenøkkel å bolte den på plass.
Dører
5

Cut hull med en luft så i døren dørstolper for hengslene innlegg. Bruk en skiftenøkkel til bolt hengslene innlegg bak døren dørstolper. Installer topp og bunn tannregulering for hengslene innlegg.
6

Be assistenten å plassere døren flush i dørstolpen. Plasser hengslene over hengslene depresjoner i døren og mark bore hull. Med en luft-sag, skjære hull ut av innsiden av døren. Klipp ut inni tilgang hull i døren.
7

Installer låsen på forsiden av døren. Med skiftenøkler bolt dørene på hengslene innlegg.
Hood and Grille
8

Bruk en skiftenøkkel å bolte sidepanelene for motorrommet for å støtte panseret. Bruk en luft så å klippe hull til bolt panseret bakre festene på sidepanelene. Bruk en skiftenøkkel å bolt hengslene rammen på panseret kanten.
9

Installer gitteret mellom sidepanelene. Bruk en luft så å trimme leppe, eller overheng, av risten er rammen. Dobbeltsjekk at grillen er flush mot sidepanelene deretter fjerne risten.
10

Place panseret på toppen av sidepanelene. Sikre panseret er flush mot panelene og kroppen linjene er justert.
11

Bruk en skiftenøkkel å bolte sidepanelet ramme hengsler på panseret hengslet ramme. Plasser grillen mellom sidepanelene.
Trunk
12

Bruk en drill for å bore hull under toppen innsiden delen av stammen for stammen hengsler. Bruk en skiftenøkkel for å montere hengslene.
13

Bruk hengsel flens allerede boltet på innsiden av bagasjerommet for å markere hullene på koffertlokket plassert over åpningen skal bores. Bor hull i koffertlokket.
14

Be assistenten å vrikke koffertlokket før det er helt inntil stammen leppe på kroppen. Stram boltene med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92740.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas