Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Kit Cars Replicas >> Content

Kit Car Step-by-Step

Bygge et kit bil er helt forskjellig fra å kjøpe eller restaurere en bil. Det krever mekaniker erfaring, kjennskap til hvordan bilene fungerer, tålmodighet og et budsjett til å kjøpe verktøy og deler. Enten du er ute etter å bygge en muskel bil, eksotisk bil, sportsbil eller en annen type kjøretøy det er mest sannsynlig et kit tilgjengelig for deg i nøyaktig merke og modell du er ute etter. Du trenger
Car kroppen
Kit
Mechanic verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et kit bil pakke. Det første valget er å finne ut hva slags bil å bygge. Hundrevis av kit car pakker er tilgjengelig. De kommer i varierende vanskelighetsgrad og budsjett, så vær klar over ditt ferdighetsnivå samt budsjettet du har satt til side og kjøpe kit pakke tilsvarende.
2

Skaff en karosseriet. Avhengig av kit pakken valgt, må du skaffe et karosseri som vil matche den type bil du bygger.
3

Clean, gjenopprette og pent male motoren og alle hjelpeutstyr deler før du setter dem inn i bilen ramme.
4

Plasser motoren i bilen. Du trenger en hydraulisk motor lift for å løfte motoren for rengjøring og montering i bilen rammen.
5

Tilpass bilen. Det er der detaljer og instruksjoner i settet bilen du er spesielt bygge vil være viktig. Tilpasning vil være for elementer som styringsgruppe rack, rattstamme, suspensjon, gear pedal og kropp form av settet bilen.
6

Monter tilbehør. Tilbehøret vil bringe stor fleksibilitet og kan tilpasse avhengig av eierens stil og preferanser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/kit-cars-replicas/92749.html

Previous:
Next:

Kit Cars Replicas